Карта Всеможу. Давайте розбиратись…
| PLN | 11.45 | 11.8 |
| USD | 42 | 42.6 |
1. На сайті банку вказано що пільговий період по карті до 62 днів.
В ДКБО яке відправила служба підтримки вказано що пільговий період може бути максимально 60 днів. То де правда? 62 чи 60?
Також там вказано що для того щоб залишатись в пільговому періоді потрібно внести оплату 30 числа до 18:00.
2. В мобільному застосунку, відкриваю картку Всеможу, читаю ДКБО, вказано що необхідно внести оплату до 30 числа (тобто включно).
3. Пишу в підтримку, прошу скасувати нарахування комісії так як згідно ДКБО (в застосунку) вніс оплату вчасно, 30 числа. Отримую відмову. Відповідь: «Ви порушили ДКБО».
ПРОШУ ДАТИ ПОЯСНЕННЯ:
1. Чому ДКБО в застосунку не відповідає ДКБО яке відправив мені співробітник СП?
Якщо вважати ДКБО від співробітника банку вірним то в такому разі ДКБО яке вказане в застосунку не може бути дійсним адже вони вказують різні терміни погашення овердрафту.
2. Яким чином ДКБО яке відправив ваш співробітник може бути законним якщо всі дати згідно законодавства мають бути включними і не обмежуватися година. Тобто кінцевою датой погашення 30 число не може бути якщо в вашому ДКБО вказано що є обмеження до 18:00. В такому разі ви б мали вказувати 29 число. Дати мають вказуватися повними и включними (24:00)
3. Зі слів СП я зрозумів що обмеження в 18:00 встановлені тому що банківські операції здійснені після 18:00 обробляються наступного дня.
Банк не може вказувати це як причину тому що погашенням кредиту є дата внесення коштів, а не дата проведення операції по рахунку. Кошти були внесені вчасно, операція була проведена через МПС, тобто миттєво. Зарахування відбулося саме 30 числа, кредит погашений вчасно відповідно ДКБО. Дайте пояснення.
Будь ласка дайте роз’яснення по кожному пункту. Дякую.