Жах !!! Пумб це не перший ,це перший з заду !

Vht34 1 липня 2025, 16:01
Став клієнтом пумб в листопаді 2024 року, і дуже пожалкував вже! З 25 березня 2025 року з моменту офіційного звернення в телеграмі і не тільки (всі переписку з оператором скановані), і на теперішній час питання не вирішується, я не можу через банкінг пумб зайти не в один застосунок, звернення, скарги, які я подавав відповідь одна, я передала в технічний відділ, коли буде вирішено цю проблему не знаю, термі сказати не можу…, і так вже пятий місяц!!! За цей час вже звертався в відділення пумб до керівника цього відділення в місті Запоріжжя, він нічого не зміг допомогти (він заходив з свого телефону і з компьютера і все марно) потім керівник цього відділення подав запит від свого імені і також отримав відписку!!! Я його запитав вам не соромно за вашиг колег, які так відносяться до клієнтів банку, на що отримав відповідь що СОРОМНО! Це ЖАХ!!! Я обов’язково!!! всю переписку з банком пумб, оприлюдню, щоб кожен сам зробив вибір ставати клієнтом цього банку чині. Це банк не перший, він перший з заду!!! Я вже не пишу, що проплати через карту, не проходять, система блокує а оператор каже, що це якась міжнародна система заблокувала, на питання чому заблокувала, оператор не може відповісти!!!
ПУМБ
PUMB 1 липня 2025, 17:08
Вітаємо!
Нам прикро, що Вас спіткала така негативна ситуація. Саме тому, ми вже написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.

Teide
Teide
2 липня 2025, 0:03
Судячи зі змісту написаного, у людини проблеми не тільки із банком. Якби проплати через картку не проходили, то банк би не працював 30 років, тому що таких проплат щоденно проходять мільйони.
Я захожу у застосунок кожного дня по кілька разів, проблеми іноді виникають тільки через відсутність мобільного зв’язку.
natashaGra
natashaGra
2 липня 2025, 12:08
Та ладно вам, не всегда банк невиновен. А затягивать решения проблем банк умеет и практикует. Качество сервиса ухудшилось в разы

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Жах !!! Пумб це не перший ,це перший з заду !