Перерахування розстрочки

Аня Пилипчук 1 липня 2025, 10:01
Дуже дякую за перерахування та зменшення платежів за розстрочку по кредиту для військовослужбовців. Хоча чомусь інші банки відмовляють в цьому говорячи що розстрочка вже має врахування комісії на весь період і її не можна змінити. Мінус це є співробітники служби підтримки грубі, є пояснення чому є затримка в платежу за кредитом що він буде оплачений затримкою але пояснення не хочуть чути. Також багато дзвінків про нагадування про платіж хоча я його відключила бо так людині краще самій зайти в додаток і глянути.
ПУМБ
PUMB 1 липня 2025, 10:59
Вітаємо!

Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що ви відзначили можливість перерахунку платежів для військовослужбовців — ми справді прагнемо підтримувати наших клієнтів у важливий для них час.
Просимо вибачення за неприємні враження від спілкування з нашими фахівцями. Ми бажаємо передати Ваш відгук відповідальним підрозділам — для покращення якості обслуговування, тому написали Вам у приватні повідомлення.

Дякуємо, що залишаєтесь з ПУМБ. Якщо у вас ще залишились запитання — будемо раді допомогти у зручному для вас каналі.
Полезный комментарий
PUMB 4 липня 2025, 14:59

Вітаємо!

Ми перевірили ситуацію та хочемо повідомити, фахівець при розмові надав всю інформацію згідно вимог законодавства в переговорах. Також, за Вашим проханням було відтерміновано дату внесення платежу до 01.07.2025 згідно правил Департаменту. Також консультант надав відповіді на всі питання, пояснив інформацію про надання документів як дружини військовослужбовця та завершив розмову. Тон спілкування лояльний, коректний. Нагадуємо, що правила банку затверджені згідно норм НБУ та підпорядковуються чинному законодавству.

Будемо вдячні за розуміння!

PUMB
PUMB
4 липня 2025, 14:59
Корисний коментар

Вітаємо!

Будемо вдячні за розуміння!

USD 42 42.6

USD 42 42.6