Затримка повернення коштів через Shafa та ПУМБ

mikhnov 30 червня 2025, 13:53
Хочу повідомити про ситуацію, що склалася під час користування платформою Shafa (УАПРОМ) із переказом коштів через банк ПУМБ.

Після продажу товару на Shafa я отримав повідомлення, що була проблема з карткою, яка була закріплена на момент оформлення замовлення. Зі слів підтримки, через зміни у вимогах НБУ банк не міг зарахувати кошти на іншу картку, тому мені запропонували надати нову картку українського банку для ручного зарахування.

19 червня 2025 року я надав актуальний номер картки, яка є діючою та не віртуальною.

Станом на 30 червня 2025 року кошти досі не надійшли, і ситуація виглядає вкрай дивною, адже зазвичай такі операції не займають стільки часу. За інформацією від інших користувачів, подібні випадки можуть тривати від 4 до 10 тижнів, що є неприйнятним для продавця, який виконав свої зобов’язання.

Прошу ПУМБ надати офіційне пояснення причин такої затримки у зарахуванні коштів та повідомити чіткі строки виконання переказу. Готовий надати деталі звернення від Shafa для ідентифікації транзакції.

Прошу розглянути цей відгук як офіційне звернення для фіксації ситуації та захисту моїх прав як клієнта.

Дякую.
ПУМБ
PUMB 30 червня 2025, 15:00
Вітаємо! Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження. Бажаємо більш детально розібратись у ситуації, саме тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення деталей. Після розгляду повернмось зі зворотним зв'язком.

SergeyNina
SergeyNina
1 липня 2025, 21:55
Проблема минимум с августа — сентября прошлого года. Уапром говорит что виноват банк, банк что Уапром.

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Затримка повернення коштів через Shafa та ПУМБ