Проблема вирішена
Teide 24 червня 2025, 15:51
Мені знадобилось отримати квитанцію за платежем за IBAN за липень та серпень минулого року. Ці платежі не відображаються в архіві. Спеціаліст підтримки надав мені виписку по операціям (але мені потрібне саме квитанція, а не скорочена інформація) і порадив звернутись до відділення. Але візит до центрального відділення Києва також не допоміг.

Звернувся за допомогою на поштову адресу банку з проханням сформувати потрібну інформацію — через годину отримав типову відписку: «У застосунку, операції відображаються лише за останні 6 місяців. По даній операції, на жаль відсутня можливість сформувати квитанцію. Дякуємо за звернення! Завжди раді допомогти!»
Дякую за таку «допомогу», але ви мені нічим не допомогли.

Це просто якійсь відстій.
Наскільки мені відомо, у тому ж Приватбанку самостійно без проблем можна отримати квитанцію по платежу за будь-який період.
ПУМБ
PUMB 24 червня 2025, 18:00
Вітаємо!
Нам щиро прикро, що Вам не вдалося вирішити питання щодо отримання квитанції за операцію, що проводилася влітку минулого року, але, на превеликий жаль, наразі відсутня можливість отримання квитанції раніше, ніж за останні 6 місяців. Це пов'язано з технічними оновленнями у системі банку. Але хочемо зазначити, що наші технічні команди вже займаються вирішенням цієї проблеми. Також, ми обов'язково зафіксуємо Вашу скаргу, аби повпливати на пришвидшення усунення технічних складнощів.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що звернули нашу увагу на цю ситуацію!
Полезный комментарий
PUMB 30 червня 2025, 15:10
Вітаємо! У застосунку ПУМБ можна сформувати квитанції по операціям, що проведені у самому застосунку.
З певних технічних моментів, зараз підтримка може надати лише виписки, а не квитанції по окремим операціям.
У відділенні було створено запит, де надали платіжні інструкції на Вашу ел.адресу.
Будемо вдячні за розуміння!

PUMB
PUMB
30 червня 2025, 15:10
Корисний коментар
Будемо вдячні за розуміння!
Teide
Teide
1 липня 2025, 23:35
Банк надіслав потрібні мені квитанції, але це зайняло тиждень. Було б непогано доопрацювати програмне забезпечення, тому що термін доступності операцій для користувача обмежений незрозуміло з яких міркувань. Хоча, може такі питання виникають не часто.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Неможливо отримати квитанцію за платежем за реквізитами, який відбувся не за останні 6 місяців