Блокує особисті кошти

У 2022 році у січні місяці ходив у банк щоб замінити пенсійну картку так термін дії її закінчувався, але банк мені відмовив, сказали що приходьте через місяць. Через місяць я вже не зміг попасти до відділення, так я опинився на окупованій території. Після того звертався неоднарозово і листи писав, банк відмовляє у нваданні доступу до моїх рахунків, пише що тільки звернутися у відділення. Банк спеціально блокує рахунок щоб грощі залишити собі. Якщо хочете, щоб був доступ до ваших рахунків (грошей) ні в якому разі НЕ ВІДКРИВАЙТЕ РАХУНКИ У ПУМБ. МінФін на цей банк теж не може ніяк вплинути, так як це комерційний банк, він ставить свої умови у договорі, які вигідні тільки банку о своїх клієнтах банк ніяк не тубується. Їм головне щоб ви тільки відкрили рахунок, а потім допобачення, вирішуйте свої питання як хочете.
ПУМБ
9 червня 2025, 15:54
Вітаємо! Бажаємо перевірити дану ситуацію, тому написали в приватні повідомлення для уточнення даних.
Полезный комментарий
PUMB 10 червня 2025, 15:42
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надали на Вашу ел.пошту. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.

8 червня 2025, 14:20
Вітаємо! Бажаємо перевірити дану ситуацію, тому написали в приватні повідомлення для уточнення даних.
8 червня 2025, 16:47
«але банк мені відмовив, сказали що приходьте через місяць»

перевипуск картки за ініціативою кліента — платна послуга,
тому вам відмовили перевипустити картку безоплатно…
8 червня 2025, 17:53
Що потрібно надати щоб банк перерахував залишок моїх коштів на другий рахунок?
8 червня 2025, 18:00
Я б написав письмову заяву на голову правління банку ПУМБ
та відправив би її Укрпоштою рекомендованим листом на адресу
головного офісу банку ПУМБ.

Але я живу на неокупованій территорії.

Тому спробуйте написати звернення на сайті ПУМБа:

та продублювати його на сайті НБУ у вигляді скарги:
8 червня 2025, 18:05
Дякую за відповідь
Валерка Котовский
Валерка Котовский
8 червня 2025, 21:44
Ты всё правильно понял они умышленно блокируют счёт чтобы пользоватся твоими деньгами.
Как составить иск на банк через электронный суд раписал у себя в блоге подать иск можно откуда угодно где есть интернет
10 червня 2025, 15:42
Корисний коментар