Подяка

Я, Перепелиця Валерiй Федорович, капiтан ЗСУ, выставили щiру подяку Снєгур Таміла Керівник Відділення в м.Бровари, бул.Незалежності,2, за допомогу по розв’язаннi ситуацii, що склалося у мене з погашенным кредиту, який був взятий мною у ПУМБ, Ше до початку вiйни. Я скористався пропозицiею по спрощеному погашению суми боргу, однак, ця iнформацiя, яка була передана го головного офiсу ПУМБ оператором вiддiлення у м. Бровари, не була врахована банком. Був посланий позов до Броварського суду, принято рiшення без моеi участi, вiдкрито аиконавче провадження, накоплено арешт на усе майно, заблокованi банкiвськi каретки, та повторно списано суму боргу з мого грошового забезпечення. Я звернувся за допомогою до Снєгур Тамила, Керівник Відділення в м.Бровари, бул.Незалежності,2. Задачки ii зустллям та наполеглевiй працi, вдалося поновити справедливiсть та повернуть кошти. Зараз панi Снєгур Таміла докладе зусиль щодо повернення менi виконавчого забору та витрат, пов’язаних з вiдкриттям незаконного виконавчого провадження. Хочется висловити щiру подяку такому фахивцевi та керiвнику вiддiлення. Слава Украiнi. Разом до Перемоги
ПУМБ
Вітаємо! Героям Слава!

Дякуємо за щирий та приємний відгук про роботу керуючої нашого відділення. Ми обов'язково перекажемо Вашу вдячність Снєгур Тамілі!

Коментарі