Подяка

vpereval1963 29 травня 2025, 20:41
Я, Перепелиця Валерiй Федорович, капiтан ЗСУ, выставили щiру подяку Снєгур Таміла Керівник Відділення в м.Бровари, бул.Незалежності,2, за допомогу по розв’язаннi ситуацii, що склалося у мене з погашенным кредиту, який був взятий мною у ПУМБ, Ше до початку вiйни. Я скористався пропозицiею по спрощеному погашению суми боргу, однак, ця iнформацiя, яка була передана го головного офiсу ПУМБ оператором вiддiлення у м. Бровари, не була врахована банком. Був посланий позов до Броварського суду, принято рiшення без моеi участi, вiдкрито аиконавче провадження, накоплено арешт на усе майно, заблокованi банкiвськi каретки, та повторно списано суму боргу з мого грошового забезпечення. Я звернувся за допомогою до Снєгур Тамила, Керівник Відділення в м.Бровари, бул.Незалежності,2. Задачки ii зустллям та наполеглевiй працi, вдалося поновити справедливiсть та повернуть кошти. Зараз панi Снєгур Таміла докладе зусиль щодо повернення менi виконавчого забору та витрат, пов’язаних з вiдкриттям незаконного виконавчого провадження. Хочется висловити щiру подяку такому фахивцевi та керiвнику вiддiлення. Слава Украiнi. Разом до Перемоги
ПУМБ
30 травня 2025, 10:51
Вітаємо! Героям Слава!

Дякуємо за щирий та приємний відгук про роботу керуючої нашого відділення. Ми обов'язково перекажемо Вашу вдячність Снєгур Тамілі!

Коментарі

USD 42 42.6