Неожидано

auakiev 14 травня 2025, 22:15
В воскресенье, 11.05 банк перевел мои деньги в «гроші в розстрочку», без осуществления покупки.
Колл-центр принял заявку, пришло подтверждение о «принятой заявке» и рассмотрении вопроса, решении проблемы за 3 (три) рабочих дня…И все! завтра будет 4й.
ПУМБ
PUMB 15 травня 2025, 9:07
Вітаємо!
Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш банк.
Ми бажаємо в усьому розібратися, тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних. Після проведення детальної перевірки обов’язково надамо зворотній зв’язок.
Полезный комментарий
PUMB 15 травня 2025, 12:02
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації буде надано на Ваш фінансовий номер телефону. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

Три літри
Три літри
15 травня 2025, 8:19
Які «твої гроші»? В розстрочку можна перевести тільки минулі оплати.
PUMB
PUMB
15 травня 2025, 12:02
Корисний коментар
natashaGra
natashaGra
15 травня 2025, 12:21
Ну обычный копипаст, хотя интересно было-бы узнать что там произошло. От такого не застрахован ни один клиент , а банк похоже старается скрыть что он сделал

USD 42 42.6

USD 42 42.6