Пумб заблокував картку через неправомірність. Користувався банком 5 років

yurakresan 30 квітня 2025, 12:39
Відділення за адресою: Львів, вул. Мирослава Скорика, 17
Користувався банком 5 років. Коли на поповнення карток пумб у терміналах City24, EasyPay ввели комісію зрозумів шо діло пахне кіросіном.

Поміг другу порубати дерева на подвірʼї на дрова. За це він відплатив мені переказом на карту у розмірі 5100 грн. На другий день картку заблокували. Менеджерка каже, що це неправомірна операція. Написав заяву на розблокування, надав квитанцію. На що з Києва, з головного відділення надійшло повідомлення, щоб я, як клієнт, надав офіційний договір, який підтверджує факт виконання послуги, за яку я получив гроші. Я пану Василю поміг дрова поколоти, який договір… Забув би за цей банк, але мав там кредит. Вже 4 раз навідуюсь у відділення, щоб вирішити питання. Перший раз дізнатись причину блокування. Другий раз — отримати бланк, з поясненням, як розблокувати рахунок. Третій раз подати запит на розблокування і отримати відмову. Четвертий раз писати заяву на розірвання співпраці. Буде і 5,6,7 бо з Пумбом так просто не попрощаєшся. Прямо зараз вже 2.5 години сиджу у відділенні номер 3 у м. Львів. Менеджерка сказала, чекайте, адже просто так закрити рахунок не можливо. Має надійти відповідь з Києва. Йдете в відділення Пумб беріть з собою термос і канапки. Шкодую, що звʼязався з ними, а також брав участь у реферальній програмі, запросивши понад 100 людей. У цьому ж відділенні висить на стіні якась грамота за 1 місце. Давно цю грамоту треба їм знімати, бо банк спортився остаточно. Знімайте свої гроші з цього банку, бо як вас блокане всі ваші депозити заморозять на дуже довго. Окрім кредиту зависло там 1500 грн, останні гроші, що мав і то заморозили…
ПУМБ
PUMB 30 квітня 2025, 15:21
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми бажаємо все перевірити та розібратись в ситуації. Невдовзі надамо зворотний зв'язок.
Мінфін
Відповідь адміністратора
29 травня 2025, 12:52
Даний відгук став учасником редакційного огляду: https://minfin.com.ua/ua/2025/05/29/151746338/

30 квітня 2025, 16:57
Когда вы уже научитесь не принимать бабки переводом на карту не фопа
Pumbovik
Pumbovik
30 квітня 2025, 17:42
Ну напишите офисному планктону договор что вы кололи дрова в количестве 3 нормо-часа, оплата за час … грн. Я так понимаю им нужна любая туалетная бумага, объясняющая смысл операции.
Договор меж физлицами не обязывает открытие фопа не несите бред, если это не систематическая услуга больше 3 раз в году
SergeyNina
SergeyNina
30 квітня 2025, 21:47
Какой фоп.
По моему кто-то переборщил с финансовым мониторингом.
Это помощь друзьям.
В Киеве вообще многие строительные компании и склады набирают людей без договоров с скидывают зарплату на карту в пятницу и никаких проблем нет
1 травня 2025, 8:48
За услуги товары только нал
PUMB
PUMB
1 травня 2025, 9:11
Вітаємо! З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми повідомили клієнту у приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
Я. ..
Я. ..
1 травня 2025, 14:40
Реальність в 2025му бі лайк:

-Синок, відкриваємо тобі ФОП, будемо укладати договір, щоб переказувати тобі кошти на обід у вигляді послуги із забезпечення тебе провіантом для успішного навчання, а також укладемо доп. угоду, де зазначимо, що переказані тобі кошти на карманні витрати, це інвестиція в освіту, ну і будеш сплачувати з карманних та коштів на обід податки :)
6 травня 2025, 18:32
Після закриття всіх рахунків в ПУМБ та розірвання договору, я вирішив перевірити свою кредитну історію через UBKI. Уявіть мій шок, коли я побачив що винен їм 4 грн 60 копійок — https://ibb.co/TMNFHP6D

Дякувати Богу, що то я такий прошарений, а якийсь пенсіонер або студент, коли закриває картку навіть не шарить, що отримає штраф через ось такі провтики менеджерів. А може вони так спеціально роблять? 2000 людей і прибуток 200 000 тисяч через штрафи. Хто зна.
6 травня 2025, 18:37
Як на мене, то вже краще йти до МФО і туди звертатись — https://kredyt-pid-kredyt.com.ua/ Там хоч зрозуміло, що тебе до нитки обчистять, а банку вірити хочеться, і надіятись, що твої гроші в безпеці, твій кредит чесний, а депозит надійний. А виходить, кожен хоче тебе надути. От чому Гордон в інтерв'ю сказав, що немає жодної карточки чи банку, бо у всіх одна ціль. Надути
Валерка Котовский
Валерка Котовский
13 травня 2025, 16:03
Сейчас если вы не кормите банк он будет пытаться вас скосить.
Да это незаконно и если вы подадите в суд то выиграете, но так как мы живём в гнилой корумпированной системе, где суды специально затягивать будут, то советую просто брать наличной или использовать тот банк где вам приходят либо официальные выплаты либо вы берёте у банка рассрочки тратите их, а потом возвращаете каждый мес с процентом :)

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Пумб заблокував картку через неправомірність. Користувався банком 5 років