Найгірший банк в Україні

PavloP 28 березня 2025, 11:37
При закритті рахунків банк не віддає кошти без комісії в 1,5 відсотки.
рекет на рівному місці
ПУМБ
PUMB 28 березня 2025, 13:11
Вітаємо! Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
Полезный комментарий
PUMB 7 квітня 2025, 15:35
Вітаємо!

Ми перевірили ситуацію, що описали у відгуку. У відділенні співробітники надавали інформацію згідно діючих процесів та комунікацій банку. Після припинення спрівпраці, з рахунку можна вивести кошти через відділення за затвердженим тарифом на переказ коштів. Просимо звернутись до найближчого відділення аби продовжити процес виведення коштів та закриття рахунків.

Будемо вдячні за розуміння!

28 березня 2025, 14:12
Відправте повторно, не надійшло
7 квітня 2025, 15:35
Корисний коментар
Вітаємо!

Будемо вдячні за розуміння!
7 квітня 2025, 19:40
Тарифи у банку на обслуговування рахунків. За рішенням фінмону рахунки мали бути закриті взимку, а кошти мали бути на окремому рахунку банку. Повернення вкладів з окремого рахунку банку не тарифікується. І проблема в тому, що співробітники банку не виконують рішення фінмо ну, та не закрили рахунки. За ДКБО транзакції можуть бути ініційовані клієнтами, а я за рішенням фінмону не клієнт та не можу ініційовувати транзакції, а від так і сплачувати комісії за такі тразакції.
Тому банк має виконувати свої обовязки, а не замайтися обманом.
Банк намагається здерти за повернення вкладів комісію, передбачену при обслуговувані рахунків. При цьому, при здійсненні транзакцій з карткою комісія не передбачена, але банк не бажає проводити за таким тарифом.
Отже, банк не повератє вклади без стягнення з клієнтів комісії за повернення вкладів.
7 квітня 2025, 21:51
Прикро, що у Вас склалося таке враження, оскільки ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
8 квітня 2025, 21:32
Проблему не вирішено.
Комісії за повернення вкладів з 2903 не має, а намагаються стягнути. Не виконуючи рішення банку та правил самого банку, у встановлений термін рахунки банк не закриває рахунки, і цим мотивує неповенення вкладів.
Вклади не віддає банк, чим і порушує законодавство. Винних у невиконані обовзяків за рішеннями та правилами банку до відповідльності не притягують.
Найгірший банк