Розблокування картки військовослужбовцю

Проблема вирішена
usat111 18 березня 2025, 14:22
являюсь військовослужбовцем, прошу розблокувати мою зарплатну карту.
Відповідно до пункту 15 статті 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», військовослужбовцям, призваним під час мобілізації, не можуть нараховуватися пені, штрафні санкції або відсотки за користування кредитом протягом дії воєнного стану та шести місяців після його завершення.
Звертаюсь до банку з вимогою списати ці нарахування за період дії мобілізації та призупинити їх подальше нарахування згідно закону.
На мої звернення, листи банк не відповідає, а по телефону говорять що заблокували зарплатну карту видану в військові частині через припис приватного виконавця. Зарплата списується до нуля. За що жити?
ПУМБ
PUMB 18 березня 2025, 15:11
Вітаємо!

Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 24 березня 2025, 10:01
Вітаємо! Дякуємо за очікування. Перевірка показала, що у Вас відсутні діючі арешти по рахунках в нашому банку.

18 березня 2025, 17:42
Еще раз.

У банка нет спецсчетов с выдачей карточки. Все счета текущие. Обращаешься к исполнителю делаешь поточний рахунок для здійснення видаткових операцій и снимаешь до 16к включительно.

Второе: пакет документов о статусе военного к письму кроме самой заяви прилагал?
18 березня 2025, 19:05
*которого мобилизировали*
SergeyNina
SergeyNina
19 березня 2025, 1:03
К исполнителю нужно обращаться.
PUMB
PUMB
24 березня 2025, 10:01
Полезный комментарий

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Розблокування картки військовослужбовцю