Проблемы с получением договора депозита при открытии через приложение

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
natashaGra 16 березня 2025, 14:24
Сегодня открыла депозит, на емейл пришло письмо информ характера без скана или электр версии документов. Обращение в поддержку ситуацию не прояснило. Получить договор в электронном виде несмотря на настройки не реально. Проблема с проездом также не решается. Пользуюсь другой картой
ПУМБ
PUMB 16 березня 2025, 20:27
Вітаємо!

Нам прикро, що Ви маєте негативний досвід роботи з нами. Ми бажаємо перевірити детальніше інформацію. За результатами перевірки неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 17 березня 2025, 13:29
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо запиту ми надіслали Вам у приватні повідомлення!

16 березня 2025, 15:17
Проблем не было

Дмитро, доброї ночі!
Надсилаємо вам оригінали документів у додатку до цього листа.

Збережіть їх, завантаживши на свій смартфон або комп’ютер та видаліть цей лист після збереження документів!

Корисна інформація:
Документи підписано кваліфікованим електронним підписом.
Для перевірки цілісності електронного документу та підпису Представника банку, ви можете скористатися онлайн-сервісом перевірки КЕП Державного підприємства «Національні інформаційні системи» за посиланням.
16 березня 2025, 15:53
Ну у вас не было, а у меня вот так получилось… и неизвестно у скольких ещё клиентов получилось также как у меня
16 березня 2025, 18:35
Пользуюсь другой картой

Яким боком інша карта до депозиту?
16 березня 2025, 19:22
О три литра нашёлся. Ну как же без вопросов типа не по теме. Читайте отзыв
16 березня 2025, 19:33
Читайте отзыв

Прочитав, гадаю що з мого запитання це очевидно.

Ну як немає бажання відповідати на запитання задане до того що ти сама написала у відгуку — то ОК

До слова в мене також є депозит в ПУМБ, вирішив перевірити чи нічого не змінилось: зайшов, натиснув, вибрав Переглянути договір, поруч з текстом побачив кнопку Поділитися, натиснув і відправив собі на пошту. Лист з договором прийшов, внизу під всім текстом є такий

Перевірити підписання (дату підписання, інше) можна на ресурсі https://ca.diia.gov.ua/verify

ось свідчення що я не вигадав все це

Можливо ти просто не достатньо розумна щоб розібратись в інтерфейсі застосунку? На це натякає хамство твоєї репліки.
16 березня 2025, 19:46
Ого, похоже зацепило. Так вот все скрины у поддержки банка. Договор мне высылал оператор банка. Не знаю где у банка глючит. И про другую карту это про не возможность оплатить проезд, я про это написала
16 березня 2025, 19:59
И про другую карту это про не возможность оплатить проезд

нагадаю про що твій відгук: «Проблемы с получением договора депозита«

я намагався в тебе уточнити яким боком карта до депозиту

але ти вибрала нахамити щоб потім в другому коментарі все ж написати що в тебе ще й є якась проблема з оплатою проїзда про яку у відгуку ані слова

Я. ..
Я. ..
17 березня 2025, 8:49
Три літри

«И про другую карту это про не возможность оплатить проезд

нагадаю про що твій відгук: „Проблемы с получением договора депозита“

я намагався в тебе уточнити яким боком карта до депозиту»

Ну чого ти причепився до неї, ну написала вона шо користується у зв`язку з проблемами в ПУМБ карткою іншого банку, тут немає шаблону або форми правильного або дозволеного відгуку, вона ж не рекламує нічого на кшталт «користуюся карткою примат банка, бо там ось такий тариф найкращий, а ще додаток зручніший ніж в ПУМБ», ти тут вже на рівному місці роздуваєш, заспокойся трилітровий, все в порядку
16 березня 2025, 19:49
На почту отправить договор у меня нет в приложении. Так что это полностью проблемы приложения
16 березня 2025, 20:03
В мене є ще телефон з адроїдом, де так само встановлений ПУМБ (на мій, моєї половини)

зайшов — там все абсолютно так само

16 березня 2025, 20:04
Сейчас в банке подтвердили , что функции отправить договор на почту как описал 3 литра нет
16 березня 2025, 20:07
Тілько що перевірив це на адроїді про що написав коментар вище
версія застосунку 2.301.04

Це на додачу до перевірки зробленої раніше на айфоні
версія застосунку 2.301.2

Брехати не гарно, Наташа.
17 березня 2025, 13:21
В банке нет функции отправить договор на почту эт трилитра бреше)
16 березня 2025, 20:13
По всем вопросам в банк, там вообще сказали не обращать на такие советы внимания
16 березня 2025, 20:14
там вообще сказали не обращать на такие советы внимания

Пхах, ну-ну.

Хіба я давав якісь поради?
Лише спростував твою брехню про те що в застосунку неможливо сформувати, подивитись та надіслати собі на пошту або в месенжер текст договору який до того ж підписаний цифровим підписом банку тож має юридичну силу.
16 березня 2025, 22:02
По манибоксу договор точно можно скачать. Заходишь в него и сверху 3 точки «переглянути договір» Потом сверху появляется «поделится» и можно в вайбер или телегу отправить. И там отправиться пдф
17 березня 2025, 6:21
Я дивився саме по депозиту як у авторки: все формується, цифровий підпис заявлений (перевіряти було ліньки).
17 березня 2025, 5:56
Такое иногда бывает ночью с 22 до 07 и в воскресенье и субботу. Суппорт высылает их вручную. И ещё заметил с сентября прошлого года иногда оплаты проведённые после 23 часов приходят на следующий день в 8 утра. Оплаты физ лицо — юр лицо по Iban.
17 березня 2025, 6:23
ПУМБ десь два роки тому взагалі не проводив платежі у вихідні та вночі.

Останнім часом ситуація частково покращилася і вони проводять їх з великим запізненням.
17 березня 2025, 8:27
Они даже договор при регистрации не присылают что уж говорить про депозит
17 березня 2025, 10:20
У меня вся почта ***** их письмами с договором
17 березня 2025, 13:20
Неправдивый Отзыв

Конечно, верю
17 березня 2025, 18:46
А что за почта, гугл или что-то другое?
18 березня 2025, 13:23
Гугл
17 березня 2025, 22:27
Смени почту на другую и подтверди её. Желательно гугл почта. Подтвердить почту нужно на протяжении часа после смены почты.
17 березня 2025, 10:24
А вы уверены что у вас почта не yandex.ua?
17 березня 2025, 13:29
Корисний коментар
17 березня 2025, 21:39
А какая тайна банковская? Договор это не тайна, он в свободном доступе, причина почему не пришёл на почту какая?
18 березня 2025, 13:29
Там брехуны страшные работают:) Подмазанные некоторыми судами:)Жаль людей которых принуждают врать я бы не смог работать на такой гнилой работе
17 березня 2025, 16:01
Запроса не было , никто не интересовался
18 березня 2025, 7:57
Полностью согласна с тем, что там не банк тайна. Просто банк написал в дкбо что без запроса в службу поддержки документы не высылает. Правда непонятно, почему гос банки такое делают по умолчанию и сейчас, а пумб вот так. На вопрос какими документами они руководствовались при принятии такого решения не смогли ничего ответить
18 березня 2025, 8:43
Может что-то с почтой, на гмаил пришел договор о оплате частями
18 березня 2025, 8:44
Вітаємо! Договір Ви отримали, інструкцію стосовно перегляду надіслали Вам у приватні повідомлення, прохання перевірити.
18 березня 2025, 7:59
И в приложении 0 уведомлений о таком способе получения документов
18 березня 2025, 8:50
Лучше б ответили каким законом или распоряжением нбу руководствовались, когда такой способ получения договора клиентом принимали. Очень странно и неудобно стало. Почта моя в приложении есть , обычная ukr.net
18 березня 2025, 10:25
Это почта проблемная, попробуй гмаил создать, таких потеряшек меньше будет
19 березня 2025, 1:02
Укр нет теряет письма постоянно или отправляет в спам. Лучше создать отдельный ящик на Gmail.
18 березня 2025, 8:51
Во всех остальных гос и частных банках таких танцев вокруг договоров депозита никогда не встречала
18 березня 2025, 14:34
На манибокс тоже не приходит договор на почту
18 березня 2025, 15:29
Что-то не то с почтой

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Проблемы с получением договора депозита при открытии через приложение