Не виплачують кешбек

Проблема вирішена
Валерій Антюхов 1 березня 2025, 12:07
В лютому 2025 року в розділі кешбек від партнерів мною було підключено та активовано мережу аптек Подорожник. За купівлю товарів на будь-якій платформі цієї мережі пропонувалося повернення кешбеку в розмірі 5%. Обмежень на картки та строки виплати даного кешбеку не вказувалися в описі даного продавця. Тож 11 лютого 2025 року я зробив онлайн замовлення на сайті аптеки Подорожник та оплатив його за рахунок кредитних коштів з наявної карти. На моє здивування ні після оплати, ні після отримання замовлення на пошті я не отримав обіцяного кешбеку і тому звернувся до чату підтримки банку ПУМБ для розв’язання цього питання. Після отриманої інформації оператор запевнив мене, що нарахування кешбеку відбувається протягом 10 календарних днів і якщо за цей час я не отримаю його, то треба буде звернутися повторно після 21 лютого 2025 року. Звісно, що за вказаний термін я його не отримав і тому 21 числа звернувся повторно з приводу даного питання. Моя заявка була зафіксована і я мав отримати відповідь за три дні. 25 лютого 2025 року була надана відповідь, що нарахування кешбеку має відбутися в межах декількох днів і насправді вона так і не була нарахована. 27 лютого мною знову була подана заявка з цього приводу та оператор знову оформив заявку на розгляд питання і передав інформацію відповідному відділу. Тож сьогодні вже 1 березня, а кешбеку від ПУМБ я так і не отримав. Тому не раджу довіряти всіляким промоакціям та обіцянкам від цього банку.
ПУМБ
1 березня 2025, 15:55
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми проведемо додаткову перевірку та обов’язково Вам надамо зворотний звʼязок.
Полезный комментарий
PUMB 4 березня 2025, 10:16
Вітаємо!
За результатами перевірки хочемо повідомити, що кешбек було донараховано.
Перепрошуємо за незручності!

natashaGra
natashaGra
1 березня 2025, 19:12
К сожалению пумб и в правду не очень хорошо относится к клиентам, а иногда и просто обманывает
SergeyNina
SergeyNina
1 березня 2025, 21:09
Аптека могла поставить ограничение на кешбек исключая интернет заказ или наоборот.

Тоже самое в аптеках копейка и аптеке низких цен. Если делаешь интернет заказ через tabletki ua их дисконтная карта не работает, я её вообще выкинул из-за этого. Кешбек идёт только при оплате через pos терминал на кассе.

Или скидка 2% только интернет заказ на сайте с оплатой на сайте.

В условиях промо https://podorozhnyk.ua/promo/specialna-propoziciya-dlya-kliyentiv-pumb-vid-apteki-podorozhnik/

Ничего не указано про интернет заказ, возможно скидка только для оплаты в аптеке.

Просите чтобы начислили вручную может пойдут
1 березня 2025, 22:43
В умовах як раз було вказано, що всі покупки офлайн та онлайн на сайті, тож жодних обмежень в умовах банку не було вказано.
PUMB
PUMB
4 березня 2025, 10:16
Корисний коментар
Вітаємо!
За результатами перевірки хочемо повідомити, що кешбек було донараховано.
Перепрошуємо за незручності!
4 березня 2025, 11:37
Дякую, що врешті-решт дане питання було вирішено та нараховано кешбек, який мав бути нарахований набагато раніше. Принаймні так відбувається в багатьох українських банках.