ПУМБ — один з лідерів в Україні

GreyAlex 26 лютого 2025, 1:37
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Миколи Оводова, 38
Користуюсь даним банком трохи більше року. За даний період мав досвід з самими різними продуктами банку, тому вирішив трохи розповісти про свій досвід:
1. Комісії. Переказ коштів, зняття готівки до 50 000₴ з банкоматів 3-х банків, оплата послуг — це все абсолютно без комісії. А навіть якщо послуга і потребує комісію, то вона значно менша ніж в інших банках
2. Розвиток. Видно, що банк кожного дня прикладає зусилля для розвитку можливостей саме для клієнтів. Наприклад, платежі на закордонні банки, можливість скачувати платежі, інформування клієнтів, якщо карта отримувача підозріла та багато іншого дозволяють клієнтам зручніше
користуватись послугами банка
3. Технічні збої. На жаль, інколи в банку трапляється різні технічні збої. Проте мені подобається швидкість вирішення питання. Адже і середньому такі проблеми вирішуються не більше чим за 20−30 хвилин. Що, на мій погляд, швидко
4. Якісь обслуговування. Звертався ще в 2023 році у відділення в місті Вінниця. Чисте приміщення, дружні і ввічливі працівники допомогли у відкриті рахунку і розповіли все, щоб я зміг користуватися рахунком без проблем

Загалом банк ПУМБ дійсно робить все можливе, щоб покращити сервіс і надавати послуги високої якості. І я радий, що вирішив обрати саме його
ПУМБ
26 лютого 2025, 9:06
Вітаємо!
Раді, що Ви задоволені продуктами нашого банку, обслуговуванням та обираєте нас вже тривалий час!
Працюємо для Вас! ❤️

26 лютого 2025, 7:52
Переказ коштів … це все абсолютно без комісії.

Це ж неправда, банківський переказ йде з комісією 0,5%.

В часи коли банки, в тому числі і ПУМБ в перших рядах, зловживають своїм правом фінмониторингу саме банкіський переказ найбільш безпечний варіант переказу грошей. А у ПУМБа він з комісією.

PUMB
PUMB
26 лютого 2025, 9:13
Вітаємо! Переказ власних коштів за номером картки проходить без комісії. Якщо здійснювати переказ власних коштів за номером рахунку (IBAN) на рахунки, що відкриті в ПУМБ — комісія відсутня, на рахунки інших банків — комісія становить 0,5% від суми (мінімально 3 грн — максимально 500 грн).
26 лютого 2025, 10:23
Ну власне саме про це я і казав. Це не є прям чимось страшним, однак і казати що комісій немає взагалі - не вірно.

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / ПУМБ — один з лідерів в Україні