Акція від банку ЗАПРОСИ ДРУГА — лохотрон
Вітаємо!
Дякуємо, що зачекали. Ми провели перевірку та хочемо повідомити, що, на жаль, запрошений друг не перейшов за посиланням, що Ви надіслали. Саме тому бонус не було зараховано.
Ваша система працює не правильно, тому що моя дружина при мені перейшла за посилання, яке я направив їй, встановила додаток та зареєструвалась у вашому банку.
- Недорого Отзывы
- 22 грудня 2024, 21:05
У меня подобное было, только сразу в поддержку написал. Сказали ещё раз по ссылке перейти и всё заработало. Так что это не единичный случай
- Василь Каськів
- 23 грудня 2024, 21:17
Не лохотрон, особисто перевірено, три посилання, три запрошення, три винагороди.
- StarFighter27
- 26 грудня 2024, 11:46
А мне до сих пор не приходит тимчасовий пароль.
Все это приложение лохотрон
Все это приложение лохотрон
PLN | 9.9 | 10.4 |
USD | 42 | 42.7 |
Прикро, що у Вас склалось негативне враження від роботи нашого банку. Ми бажаємо розібратися у ситуації, саме тому, написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.