Платіжний сервіс Payhub
| PLN | 11.45 | 11.75 |
Проводив 3 платежі в один день, результатом 3 платежів стали списані кошти з мого рахунку та повідомлення про «помилку» на сайті PayHub. Мій банк підтвердив фактичне списання коштів з рахунку, але університет кошти не отримав.
З службою підтримки зв’язатися неможливо — на email та на дзвінки на гарячу лінію не відповідають. Інформації про терміни повернення коштів та можливості перевірити статус повернення також немає.
Досвід та емоції від користування сервісом на рівні ніби став жертвою шахрайства.
Якщо хочете зберегти гроші, час та нерви — не користуйтесь сервісом PayHub.
Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити, саме тому, написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
Ми перевірили інформацію вказану Вами в відгуку та можемо зазначити, що виконані платежі від 29.11.2024 є неуспішними та були відмінені 02.12.2024. Згідно правил міжнародної платіжної системи (МПС) кошти буде повернуто на рахунок платника протягом 30 днів з моменту їх повернення з боку АТ «ПУМБ» до МПС. Дата повернення коштів до МПС: 03.12.2024. Користуючись наявним досвідом, кошти за платежами PAYHUB буде повернуто в термін до 10.12.2024 включно.
Вдячні за розуміння!