Мінфін - Курси валют України

ПУМБ банк не віддаю кошти

Marta122 28 листопада 2024, 14:11
Місяць часу мої кошти заблоковані на рахунку через перевірку фінмоніторингу (перевищень лімітів не було). Мною були надані всі скріни походження коштів, пояснення ситуації і тд. Зі сторони банку безглузді повідомлення і затягування часу, Типу надайте декларацію про доходи, Декларацію податкова надає тільки юр.особам або держ.службовцям, банк мабуть про це не знав. Постійно затягування часу, ось уже місяць- тривають перевірки. На питання чим я повинна жити і кормити свою сім*ю так як гроші МОЇ заблоковані- у відповідь тишина. Сьогодні після чергових звернень-банк в телефонному режимі повідомив мені що вони розривають співпрацю зімною, і я зможу свої кошти отримати НЕВІДОМО коли, коли я запитала скажіть чіткі дати вони сказали 2 місяці очікувати. *** ще 2 місяці очікувати щоб забрати своє? За кредитні кошти вони б здерли бешені комісії, а тут моїми коштами оборот роблять і кажуть чекайте.Майже 80тисяч гривень моїх заблоковано невідомо на скільки. Оператори взагалі дуб дерево, нічого не знають, нічого не чули.
ПУМБ
PUMB 28 листопада 2024, 14:52
Вітаємо!

Прикро, що у Вас виникло негативне враження про нашу роботу. Ми розберемось детальніше у ситуації, що склалася та неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.

Коментарі