Мінфін - Курси валют України

Закрили рахунки, і відмовили у співпраці

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Inmate937 20 листопада 2024, 19:57
Кілька тижнів тому обмежували рахунки, надав документи, розморозили рахунки.Сьогодні заходжу- Банк припиняє ділові відносини. Це шо таке взагалі? Я користиюсь і кредиткою, та інше.Пумб шлак, просто знущається на клієнтами, провели вони там аудит, я ніби роблю високо ризикові операції.ви там нормальні? В такому разі нащо платити гроші по кредитці якщо ви припиняєте ділові відносини. Не раджу нікому той банк.
ПУМБ
PUMB 21 листопада 2024, 11:14
Вітаємо!

Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити, саме тому, написали Вам в приватні повідомлення для уточнення інформації. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 25 листопада 2024, 15:36
Вітаємо!

За результатами перевірки, хочемо повідомити у зв’язку з виявленими ознаками ризиковості по операціям, які Ви проводили, Банк вимушений припинити ділові відносини через виявлену підозрілу діяльність по Вашим рахункам. Будь ласка, зверніться до відділення протягом 5 днів для отримання відмови в обслуговуванні та подання заяви на закриття рахунківі отримання залишику коштів у разі його наявності.

24 листопада 2024, 3:41
Банк ігнорить моє питання , просто заблочили мене і мовчать
25 листопада 2024, 15:19
Вітаємо! Ваше звернення знаходиться ще в роботі, просимо зачекати!
25 листопада 2024, 15:36
Корисний коментар

26 листопада 2024, 18:36
Там немає ніяких ризикових операцій, я надав всі документи які підтверджують це, с зашої сторони це самодурство і трактування операцій на власний розсуд.
26 листопада 2024, 19:45
Ми дотримуємося вимог НБУ та фінансового моніторингу.
Банк під час розірвання Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб (ДКБО) та обмеження у наданні послуг з обслуговування рахунку клієнта керується п.п. 4.2.7 п. 4.2 ДКБО та Статтею 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
Також відповідно до абзацу третього ч. 1 ст. 15 Закону Банк зобов’язаний відмовитися від встановлення (підтримання) ділових відносин/відмовити клієнту у відкритті рахунка (обслуговуванні), у тому числі шляхом розірвання ділових відносин, закриття рахунка/відмовитися від проведення фінансової операції у разі встановлення клієнту неприйнятно високого ризику.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Закрили рахунки, і відмовили у співпраці