Мінфін - Курси валют України

Банківський день завершується

PJR 19 листопада 2024, 13:37
Все подобається у роботі з банком, крім одного моменту, коли вночі робишь онлайн покупки на розпродажах у закордонних інтернет магазинах, стикаєшся з проблемою неможливості переказу грошей у додатку навіть між своїми картками, вже не раз це доставляло незручності, що не виходило викупити вигідно товар через помилку у додатку, у гугл не зміг знайти по яких годинах у пумб завершується банківський день ніби ніхто окрім мене не питав про це.
ПУМБ
19 листопада 2024, 15:09
Вітаємо!

Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити, саме тому, написали Вам в приватні повідомлення для уточнення інформації. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 2 грудня 2024, 15:10
Вітаємо!
На жаль, ми так і не отримали від Вас відповідь та уточнюючі дані стосовно адреси відділення, які є важливими для перевірки інформації вказаної у відгуку та вирішення питання. Будь ласка, повідомте нас у приватні повідомлення, аби у нас була можливість провести детальну перевірку та надати Вам зворотній зв’язок.
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!

25 листопада 2024, 23:51
Вітаю. Ось зараз 23:40, не пацюють перекази між картками, 2 години тому перекази працювали, я перекинув потрібну сумму з запасом, але не вистачило і зараз не можу робити покупки бо не можу між своїми картками перекинути кошти. Вчора ближче до 3.00 перекази працювали. Просто повідомте час коли перекази у додлатку не працюють, щоб я міг планувати свою роботу з додатком банку. У інших банках планують технічні роботи на нічний час і повідомляють заздалегідь. А тут виходить кожен день не працює і не зрозуміло у який період часу. Повідомте терміни закриття банківського дня, коли неможливо перекидати кошти між своїми картками.
26 листопада 2024, 1:03
26.11.2024 01:01 — «технічна помилка, спробуйте пізніше» або «спробуйте пізніше Банківський день зараз завершується»
2 грудня 2024, 15:10
Корисний коментар
Вітаємо!
Заздалегідь дякуємо за Вашу відповідь!
7 грудня 2024, 0:27
Так, я не відповідав у приватні, проблема з цим банківським днем у всіх, при чтому тут мій особистий акаунт. Останній раз коли особисто звертався у монобанк стособно питання про карту моєї матері нам відключили кредитний ліміт, вважаю що не требя ідентифікувати себе особисто, коли питання не про особисто мій акаунт у банку. Назвіть терміни завершення банківського дня коли неможливо користуватись додатком для переказу коштів між своїми картками.
Будласка, назвіть період часу коли неможливо переказувати кошти між своїми картками у додатку, бо це кожен день не працює коли потрібно, щоб я знав коли можна на вас розраховувати, а коли користуватись послугами іншого банку!!!
7 грудня 2024, 16:09
Вітаємо! Операційний день по кредитній картці закривається в проміжку з 23:00 до 02:00. В платіжну дату (30 число кожного місяця, в лютому — останній день місяця) операційний день закривається з 22:00 до 02:00.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Банківський день завершується