Бонус за рострочку від ПУМБ — Гроші в рострочку
- Недорого Отзывы
- 5 жовтня 2024, 10:56
Надо было сразу писать
Вітаємо!
Ми перевірили ситуацію та хочемо повідомити, що згідно умов акції оформлення має бути на суму понад 5000 грн, тобто, більш як 5 000 грн. З детальною інформацією про умови можна ознайомитись на сайті https://about.pumb.ua/presscenter/promo/item/7064-nove-zavdannya-vd-pumb-150-grn-za-rozstrochki#info
- Евгений Лисовой
- 8 жовтня 2024, 9:42
От тепер я почав розуміти, чому про цей банк стільки поганих коментарів. Тому що нема прозорих умов. Бажаю всім робітникам пумба брати відпустку на 10 днів починаючи з 2-го дня…
- Недорого Отзывы
- 8 жовтня 2024, 11:35
А условия нельзя читать? 3. Після отримання Повідомлення, Вам потрібно на вкладці Кредити в мобільному застосунку ПУМБ Online оформити «Гроші в розстрочку» на суму понад 5 000 грн. Тобто в Акції беруть участь всі оформлені «Гроші в розстрочку» від 5001 грн. З умовами оформлення «Гроші в розстрочку» можна ознайомитись на сайті банку https://www.pumb.ua/credit/hroshivrozstrochku
EUR | 44 | 44.6 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
(Опис завдання:
Щоб отримати бонус 150 грн, оформте Гроші
в розстрочку на суму понад 5 000 грн. Нагородою від ПУМБ можна скористатися лише раз. Пропозиція діє з 19.09.2024 по 04.10.2024.)
Я через меню акції вибрав та оформив 5000грн гроші в розтрочку 24.09.2024р.
У меню акції завдання не зарахувалося, та відображалось як не виконане. Я вирішив почекати, але і через 4 дні завдання рахувалось як не виконане. 28.09 я повністю погасив заборгованність та закрив кредит, комісія за використання 111грн. 05.10 коли акція закінчилась ЗАВДАННЯ ТАК І НЕ ЗАРАХУВАЛОСЬ, хоча всі умови були виконані.
Шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.
Після проведення детальної перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.