Мінфін - Курси валют України

Деньги пропали

driveltat 26 вересня 2024, 18:24
Оплатил покупку картой ПУМБ, но она не была оформлена. Продавец утверждает, что деньги не получил. При обращении в банк сначала обещали, что деньги вернутся автоматически, потом предложили оформить заявку. Через несколько дней деньги вернулись, но тут же снова были сняты. Предложили оформить заявку повторно, что я и сделал. Теперь притворяются идиотами, и на вопросы отвечают: Повідомляємо, що Ви мали надати нову заяву на оскарження операції з вказанням в заяві інформації про те, що Ви ознайомлені з документами; висловлено Ваше бажання продовжити оспорення; прокоментована інформація, зазначена в документах на предмет її правоти.
Інформацію необхідно було надати до 05.09.2024.
Продовження оскарження не є можливим.
Никакого интереса к решению вопроса нет.
ПУМБ
PUMB 26 вересня 2024, 19:33
Вітаємо!

Шкода, що у Вас виникло негативне враження. Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Написали в приватні повідомлення для уточнення даних. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.
Полезный комментарий
PUMB 27 вересня 2024, 14:26

Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.

natashaGra
natashaGra
26 вересня 2024, 19:59
Поверьте здесь почти всегда клиент вообще не прав. Та и отписка стандартная. Почти под каждым отзывом одна и та же формулировка
27 вересня 2024, 11:09
Вам бы свой банк уже открывать, а то у вас на каждый негативный отзыв
27 вересня 2024, 11:12
Ощадбанк
Идея Банк
ПриватБанк
Сенс Банк" —
все негативные, так не пользуйтесь банками, в чем проблема, раз вам никто угодить не может, явно проблема не в банках…))
PUMB
PUMB