Заблокировали карту пенсионера !
- Недорого Отзывы
- 16 вересня 2024, 20:28
Специальный счёт только емалятко, всё остальное обычный счёт (поточный) и нет никаких ограничений на блокировки
В сенсі «пенсію забрали»? Пенсію тобі платить держава, а не банк.
Карткою ПУМБа ти на болотах не скористаєшься тож ти і попередні майже три роки пенсію можна сказати не отримував — вона лише приходила тобі на рахунок і все.
Щоб звернутись до відділення банку достатньо приїхати в Україну. Маючи на рахунку таку купу невитрачених грошей — це не складно зробити.
- 17 вересня 2024, 8:32
Такое дело вы сможете решить только через суд, здесь писать смысла нет они специально блокнули вашу карту чтобы получать ваши деньги обычная схема банков.
Советую подать иск в электронный суд, только так вы 100% выиграете потому что банк не имеет права блокировать гос деньги, как составить иск расписал у себя в блоге.
Отримана пенсія вже не є державними грошима, вона нічим не відрізняється від будь яких інших грошей клієнта банку.
Знов Валерій опростоволосілся
Знов Валерій опростоволосілся
- 17 вересня 2024, 13:34
Твои слова могут как-то законно подтвердится или как обычно языком почесать зашёл?
Це ти маєш підтвердити своє твердження що гроші на поточному банківськім рахунку пенсіонера є державними.
- 18 вересня 2024, 8:42
А где я такое писал? Если деньги пришли на счёт клиента от государства, значит они его личные, а банк не имеет право распоряжатmся деньгами клиента
А где я такое писал?
Ось тут ти таке писав
банк не имеет права блокировать гос деньги
Ось тут ти таке писав
банк не имеет права блокировать гос деньги
- 18 вересня 2024, 19:09
Ну так потому что банк видит откуда и от кого они пришли, как он может их блокировать это ст 23 закону пвк\фт или может ты хочешь показать мне пункт где мониторинг имеет право заблокировать счёт и средства клиента для проверки? пока ещё ты не показал такой.
Коли гроші на рахунку клієнта і це не ескроу-рахунок — це гроші клієнта. Читай закони — банки керуються ними, а не хотелками юридично недосвідчених людей.
- 19 вересня 2024, 17:44
Покажи мне где при проверке финансовым мониторингом написано что деньги клиента должны быть заблокированы ты что вопрос мой не увидел?
- 22 вересня 2024, 18:17
Ну вот и сдулся три литра как всегда
А з якого переляку вам повинні платити? обрали московію, то там і сидіть. хай вони вам пенсію оплачують. чи хочете сідельцем на два стільчики.
- Недорого Отзывы
- 29 вересня 2024, 12:13
Ты уверен что он выбрал, а не государство бросило. Не у всех есть возможность самому выехать. А по полям есть возможность на мину наступить или могут перепутать и продырявить. Жизнь немного сложнее чем показывают по телеку
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.
EUR | 44 | 44.6 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
Ми бажаємо розібратись в ситуації детальніше та все перевірити. Після проведення перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.