Мінфін - Курси валют України

Відмовили в обслуговуванні

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Сергій Романчук 3 вересня 2024, 10:09
Після блокування карты (13.08.2024) нарешті банк прийняв рішення розірвати відносини. Але запросив перед цим ще раз документы.
Нідіслав: дві декларації (2022.2023), довідку #2 та скрін обігу Фоп за 2024 рік
І тут банк надає мені листа в якому повідомляє про відмову в обслуговуванні. На хвилиночку звинувативши: у відмиванні грошей., фінансовому тероризмі, торгівлі наркотиками, зброєю, та ще зброєю масового ураження.це при обороті по карті 150−200тис грн на місяць (я Фоп і був віп кліентом).тобто зробили з мене злочинця (я рахую це образливим та неприємлимим).На гарячій лінії сказали щоб я не хвилювався на рахунок цього бо це стандартний лист і вони всім його дають кому відмовили в обслуговуванні (тобто всі кліенти які не подобаються банку злочинці) Плюс заставляють прийти в банк та на писати заяву на закриття рахунку. що теж є порушенням, так як банк розриває відносини в односторонньому порядку і є процедура автоматичного закриття рахунку у цій ситуації. Я рахую що в моїх документах які я надав було доведено походження коштів, а відмова висонана з пальця не компетентним співробітником. В цій ситуації я би рекомендував провести службове розслідування і не розкидатися такими гучними звинувачення ми!!!
ПУМБ
PUMB 3 вересня 2024, 12:15
Вітаємо!

Прикро, що у Вас склалась така думка про наш банк. Ми бажаємо детально розібратись у даній ситуації, тому написали в приватні повідомлення. Після цього обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 4 вересня 2024, 10:13

Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали на ел.пошту. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.

PUMB
PUMB
4 вересня 2024, 10:13
Корисний коментар

4 вересня 2024, 10:41
Не знав що в магазинах техніки продають зброю, а в аптеках напевно кокс))) це 90% операцій по карті. Не заперечую.це дійсно операції які відносяться до групи високого ризику. пропоную преміювати вашого співробітника за таке розслідування.Браво !!!
4 вересня 2024, 10:44
Треба було розрахуватися ще десь в хімчистці ,шоб ще було доведено відмивання грошей)))

EUR 44 44.6

EUR 44 44.6
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Відмовили в обслуговуванні