Мінфін - Курси валют України

Заблокували рахунок , офіційну відповідь не можуть надати . Шахрайство!

OLEGONISIUS 3 вересня 2024, 9:48
Відкрив карту місяць тому, користувався, все було добре. Вчора мені прийшло, сповіщення, що рахунок мій заблокований і маю звернутись до відділення. Жодним чином з оператором онлайн немає можливості звʼязатись, відповідає лише бот і то автоматом говорить, що потрібно до відділення. Причину не говорить. Жодних офіційних листів щодо причини блокування, не надають. Таким чином утримують мої кошти і ускладнюють життя. Був написаний лист на офіційну електронну адресу, відповіді не отримав. Телеграм підтримка також не працює. Це взагалі жах. Раніше банк подобався, але враховуючи дану ситуацію, доведеться змінювати банк. Це неповага до клієнтів і їх вільного часу! Просто неподобство, шахрайство!
ПУМБ
PUMB 3 вересня 2024, 12:11
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо детальніше розібратись. Обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 4 вересня 2024, 12:29
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.

PUMB
PUMB
4 вересня 2024, 12:29
Корисний коментар

makssss
makssss
7 вересня 2024, 23:31
П2п решили погонять? А то и в других банках у вас аналогичные проблемы

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Заблокували рахунок , офіційну відповідь не можуть надати . Шахрайство!