На огіднійший банк серед комерційних в Україні
- natashaGra
- 2 серпня 2024, 19:54
На сайте в рекламе карта 62 дня. Тут либо на сайте нормально написать, либо клиентам писать в НБУ. Это уже не первый отзыв
- Недорого Отзывы
- 4 серпня 2024, 23:34
1 день это тоже ДО 62 дней
- natashaGra
- 5 серпня 2024, 13:05
До 62 дней — это может и 10 и 30 и 55 дней
EUR | 44 | 44.6 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
Прикро, що у Вас склалося таке враження, але нарахування відбувається відповідно до умов.
Пільговий період по кредитній картці діє до 62 днів, для прикладу 62 дні пільгового періоду буде, якщо Ви здійснили першу покупку 31 липня, тоді кошти можна буде повернути без нарахованих відсотків до 18:00 30.09.24 року. Якщо ж кількість днів в місяцях 30 або 29 пільговий період менший. Тому ми і зазначаємо, що пільговий період діє саме ДО 62 днів, а не статичний термін 62 дні.
Згідно Договору Комплексного Банківського Обслуговування, схема погашення заборгованості за Кредитною карткою передбачає обов’язкове щомісячне не пізніше настання Платіжної дати погашення суми Обов’язкового платежу до 18:00. Платіжною датою по кредитній картці є 30 число кожного місяця. Виключення, у лютому останній день місяця.
Також у застосунок ПУМБ Online Вам надходять пуш-повідомлень, що нагадують про терміни та суму внесення обов'язкового платежу по кредитній картці.