Мінфін - Курси валют України

Шахрайство ПУМБ під час війни

Банк ПУМБ в односторонньому порядку змінює умови договору і нараховує комісію за користування (не користування) соціальною (пенсії, пільги, соц.допомога і т.п) картою. При цьому співробітники банка ПУМБ не надають можливості закрити карти банка дистанційно. При зверненні на «гарячі лінії» банка кажуть що вони не закривають картки дистанційно. Таким чином користуючись тим що у багатьох людей немає можливості звернутись особисто бо в країні війна і громадяни захищають країну на фронті та рятуючи своє життя і життя своїх дітей виїхали за кордон співробітники банку в цей час роблять перепони громадянам України з метою заробити на не захищенних верствах населення.
ПУМБ
PUMB 30 липня 2024, 19:17
Вітаємо!
Нам прикро, що у Вас виникла негативна думка про наш банк. Так, за нормами ДКБО, якщо протягом року не було жодної операції по рахунку, то списується щомісяця комісія до моменту, поки не стане нульовий баланс. З 30.08.24 року комісія за неактивність по рахунках становитиме 20 грн (минулий тариф — 10 грн).Таким чином буде можливість автоматично закрити неактивний рахунок. Тому ми радимо зробити переказ коштів або покупку, щоб списати залишок для подальшого автоматичного закриття та уникнення комісії. Будемо вдячні за розуміння!

30 липня 2024, 21:18
Мені прикро що банк ПУМБ під час війни займається обкраданням народу України. Чому у людей які вимушено залишили свої домівки не має можливості закрити картки дистанційно?! Ви так і не дали відповідь!
SergeyNina
SergeyNina
30 липня 2024, 22:35
Нет такой возможности. Уже год прошу их. Многие уехали из страны или у них нет отделений в радиусе 100 км. Банк то отличный просто люди бросили все и покинули страну дайте возможность закрыть карту которой пользоваться в другой стране бессмысленно
31 липня 2024, 0:02
Поки люди по копійці скидаються на допомогу державі,банк під час війни робить шахраїські схеми як би видурити з людей останнє. Це внутрішній ворог України,який в такий спосіб заробляє на беззахисних верствах населення
Olesia Nybysniuk
Olesia Nybysniuk
3 серпня 2024, 12:49
Така сама ситуація.На звернення на всі ці «гарячі лінії» нічого не вирішує. Таке враження що сидять роботи.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Шахрайство ПУМБ під час війни