Мінфін - Курси валют України

Nighthawk 30 липня 2024, 15:46
Бачу, у ПУМБа вже традиція-в кінці місяця відключати зручний сервіс погашення кредитів онлайн! Таке вже було в кінці грудня 2023 року, і про це вже скаржилися на Мінфіні, і банк оперативно відновив сервіс! А тепер ось знову! 30 травня 2924, як звично, гасив кредитку ПУМБ через сервіс Payhub. Це надзвичайно зручно-миттєво, і без прихованих комісій зі сторони банків-емітентів (де за р2р-переказ дере кошти кожен другий).Сьогодні прийшов час загасити 50000 боргу по кредитці за Екофлоу Дельту 2, куплену на початку червня. Заходжу зранку в Пейхаб-і НЕМА сервісу «Погашення кредитів ПУМБ»! А у мене кошти на картці для виплат Привату, дебетній ОТП банку і «Хамелеоні» Сенсу. Як останній ідіот, біжу по банкоматах по усьому місту, в нервах знімаю ті гроші, і з торбою гривень валю у відділення ПУМБ! У відділенні кілометрова черга з клієнтів, проводжу у цій черзі півгодини, щоб загасити кредитку, хоча онлайн раніше тратив на це 5 хвилин! Дякую, ПУМБ, за Ваше чудове «покращення»! І не витикайте, пліз, можливістю гасити кредит (ку) у застосунку! Тоді б з мене і ОТП, і Приват здерли б 1% комісії за р2р-переказ власних (!!!) коштів з дебетних карт. А через Пейхаб все раніше йшло без комісії… Я не знаю, який це менеджер середньої ланки у ПУМБі вирішив вислужитися перед начальством і «пАкрАщив» функціонал сервісу погашення кредиток, але щиро бажаю, щоб він так само бігав під тривогами по всьому місту з торбами готівки і відчув на своїй власній тупій шкурі, до чого призвели його «оптимізації». Банку-жирний мінус!
ПУМБ
PUMB 30 липня 2024, 16:49
Вітаємо!
Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. На жаль, у зв'язку з відключенням сервісу «Сплата за реквізитами» на сайті Payhub, провести дану операцію неможливо, як альтернативу пропонуємо вам скористатись оплатою через застосунок ПУМБ Online. Сподіваємось, на якнайшвидше відновлення даного функціоналу.

30 липня 2024, 17:03
А ще раніше можна було погасити кредит прямо на сайті банку онлайн! Також без комісії, до речі, зі сторони банків-емітентів. Тепер і цього немає… Це вже точно не має ніякого відношення до, цитую «відключення сервісу „Сплата за реквізитами“ на сайті Payhub». При погашенні кредит (ок) у застосунку, на жаль, стягується комісія зі сторони майже кожного другого банку за р2р-платіж. Приват, ОТП, Укргаз, Ощад — це тільки ті, що навскидку пригадав. Тому залишається знімати (без комісії) готівку з дебетних карт інших банків і йти з торбою у відділення ПУМБ гасити кредитку. Повернення у дикі 90-ї, їй-богу…
31 липня 2024, 12:34
Если уж на то пошло. Можно было через терминал EasyPay пополнить карту без комисиии
1 серпня 2024, 9:01
50 000 грн? Удачі! ;) Якби на карті був борг пару тисяч грн (як зазвичай і є), я б не парився. Але раз вже витратив весь ліміт на Екофлоу, то паліативні варіанти типу терміналу Ізіпей-не варіант…
1 серпня 2024, 10:26
Да. Документы через дію загрузил и пополняй в день от 5к до 150 к тисяч максимум и не напрягайся.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Традиційно в кінці місяця відключили сервіс погашення кредитів онлайн через Payhub!