Дивні запитання від спеціаліста в онлайн підтримці
Вітаємо!
Ми провели перевірку, та хоче повідомити, що спілкування оператора чат-підтримки під час Вашого звернення було коректним. Оператор лише запропонував ознайомитися з продуктами та вигідними пропозиціями від банку. Проте скористатися ними можете Ви лише за власним бажанням, оператор може озвучити декілька заперечень, щоб зазначити переваги запропонованої пропозиції.
- Недорого Отзывы
- 12 червня 2024, 15:25
Ага, я тоже заметил это навязывание. «не хотите лимит оформить?» оплата частями и того подобное.
EUR | 44 | 44.6 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
Нам прикро, що у Вас склалося негативне враження про нашу роботу. Написали Вам у приватні повідомлення, для уточнення інформації, для здійснення детальної перевірки.