Стадо не компетентных сотрудников
| PLN | 11.55 | 11.85 |
Обратите внимание, что непредоставление документов или предоставление недостоверной информации приводит к отказу в обслуживании путем расторжения деловых отношений в соответствии с частью первой статьи 15 Закона о НДФ/ФТ. вы же и на этот закон плевали как и в целом на весь закон украины и конституцию вам плевать как такой банк вообще может существовать в украине который не соблюдает закон и не уважает их.
Нам шкода, що у Вас виникло негативне враження про роботу нашого банку. Ми неодмінно розберемось детальніше у ситуації та надамо Вам вичерпну відповідь.
Згідно ст. 51 Закону України «Про платіжні послуги» Банк зобов’язаний здійснювати моніторинг платіжних операцій користувачів, а також ідентифікувати неналежні платіжні операції, суб'єктів таких операцій та забезпечувати вжиття заходів для запобігання або припинення таких операцій.
На виконання вимог вищевказаної статті та умов укладеного договору Вам було запропоновано надати документи та обґрунтування щодо фінансових операцій та можливостей їх здійснення.
Звертаємо увагу, що у відділенні нашого банку Вам неодноразово були надані рекомендації щодо коректного закриття рахунків та перерахунку залишків коштів на картковий рахунок в іншому банку, проте, на жаль, ми отримали від Вас відмову.
Радимо Вам звернутися до найближчого відділення нашого банку ПУМБ з метою виконання наданих рекомендацій.