Не зарахували р2р переказ
| PLN | 11.55 | 11.85 |
Оператор почав розповідати, що платіж в обробці, регламент зарахування три дні.
Знаєте, це дуже тривожний дзвіночок, коли банк посилається на регламент. Враховуючи операцію з миттєвим зарахуванням. Після таких ситуацій регулятор зазвичай виводить фінансову установу з ринку…
Сьогодні при повторному зверненню в чат банку ПУМБ отримав порцію байдужості. Пропонував зарахувати в ручному режимі чи просто відмінити — мене не почули.
Ситуація дуже дивна і неприємна.
Звісно я почекаю з неприємним після смаком від сервісу.
А поки очікував, допоміг клієнту цього банку з історією обслуговування більше 10 років, оформити картку monobank. І повторно відправив переказ шаленою сумою 3800 грн, який зарахувався, як і має бути, миттєво.
Доречно відмітити, що така недолуга поведінка підтримки не характерна для банку. Вірніше сказати ні була такою в минулому.
Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Міжбанківські операції переказу можуть опрацьовуватись 3 робочі дні, цей термін встановлено Закон України «Про платіжні системи та переказ грошових коштів в Україні», ст. 8. Бажаємо розібратись у ситуації, що обурила Вас. Після отримання результатів перевірки ми неодмінно надамо Вам зворотний зв'язок.