Поповнення коштів через термінал
| EUR | 49.3 | 50 |
| PLN | 11.6 | 11.9 |
Термінал для поповнення коштів розміщено таким чином, що вся черга в касу банку, всі, хто знаходиться у відділенні, бачить всі ваші персональні дані — телефон, повний номер картки, ПІБ, суму. Половина персональних даних продовжує знаходитися на великому екрані поки ви не поповните всю суму. Всі будуть знати ваші ПІБ, номер телефону, всі ваші дані хто стоїть в черзі в касу.
Знайома вже зверталась на гарячу лінію з цього приводу ще місяць тому. Результату нема. Розвернути його так, щоб захистити персональні дані клієнтів у відділенні і не думають. Хоча це дуже просто — розвернути хоча б боком до черги. Отак банк ПУМБ захищає персональні дані клієнтів і піклується про їх безпеку. Мабуть, треба звертатися далі з приводу захисту ПД в цьому банку.
Ми бажаємо детальніше розібратися в ситуації. Будь ласка, надішліть нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ та ІПН. Це дозволить нам провести відповідну перевірку та надати Вам зворотній зв'язок після з'ясування необхідної інформації.
Ми детально перевірили Ваш відгук щодо розташування терміналу та бажаємо прислухатись до порад задля безпеки та комфорту наших клієнтів. Було пропрацьовано зміни в плануванні відділення, тому найближчим часом термінал перенесемо для більшого захисту персональних даних.