СКАРГА на шахрайські, незаконні та не правомірні та дії банку по стягненню заборгованості
| PLN | 11.6 | 11.9 |
| USD | 42 | 42.6 |
І зараз я отримала повідомлення по вже проведене скорочене засідання суду і прийняте рішення стягнення суми по вказаним вище договорам в повній сумі 156325 грн 12 коп. та витрати зі сплати судового збору в сумі 2147 грн 20 коп,.
Так, як начебто я і не платила нічого. Банк не правомірно, підло надав брехливу, як виявилось не узгоджену інформацію про програму прощення, стягнув майже 83 тисячі грн. що за даної складної ситуації навіть повернути родичам не можу, спочатку підтвердив, що кошти надійшли і договір буде закрито і що всі умови по конкретно цьому договору № 1001999065901 виконано, але обіцяного листа так і не надав. Також близько 20 тисяч гривень в сумі, відібрав на оплату іншого договору № 2001927168101. І тепер ще насильно через суд вимагає 158,5 тисяч грн,.
А також кожного дня телефонують і погрожують мамі і бабусі та вимагають ще стягнення, і телефонують не колектори, а сам банк.
On Fri, Jan 5, 2024 at 14:20 PUMB info
Добрий день, Тетяно Вікторівно!
По договору 1001999065901 кошти по пропозиції було зараховано 26.12. Процедура прощення триває 14 днів.
Дякуємо за звернення! Завжди раді допомогти!
Приєднуйтесь до нас у Viber та Telegram!
З повагою,
Центр обслуговування клієнтів ПУМБ
+38 044 290−7-290 (по Україні та з-за кордону)
+38 050 290−7-290 (для абонентів Vodafone)
+38 096 290−7-290 (для абонентів Киевстар)
+38 093 290−7-290 (для абонентів lifecell)
info@fuib.com | www.pumb.ua | www.facebook.com/pumbua
Нам прикро, що в Вас склалось негативне враження про роботу нашого банку. На жаль, інформації у відгуку недостатньо для проведення детальної перевірки, тому ми написали Вам у приватні повідомлення. Ми обов'язково надамо Вам зворотній зв'язок після отримання результатів перевірки.