Заблокували рахунок
Вітаємо!
Після надання Вам всіх необхідник документів, що підтверджують джерела надходження коштів, по Вашим картковим рахункам було знято обмеження.
Радимо Вам уникати операцій по Вашим рахункам, які б могли містити ознаки шахрайських дій.
- Максим Стадник
- 26 лютого 2024, 0:13
Така сама ситуація.
PLN | 9.85 | 10.35 |
Пішов в банк, надав всі документи, через добу зателефонував співробітник і сказала, що не вистачає документів і допомогти більше не зможе. Вирішувати потрібно тільки на гарячій лінії, але туди я не можу зателефонувати так як заблокований у банку. Телефоную з другого номера телефону, проходжу 5 операторів, витратив на все це 20 хвилин, щоб почути, що заява в обробці і скинули трубку. Вирішити моє питання ніхто не може: співробітник в банку розводить руками, на гарячій лінії нічого не розуміють, а чат бот не можу написати, тому що заблокований мобільний застосунок.
Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми бажаємо розібратися детальніше та після проведення перевірки неодмінно надамо Вам вичерпну відповідь.