Фрегат «потонув». Або тричі успішний пшик
| PLN | 11.65 | 11.95 |
Банк аби додати вимагає фото паперового рахунку (в XXI столітті з віртуальними картками та паспортом в Дії !) або квитанцію сплати через касу банка ПУМБ. Провайдер паперові не дає, але вислали реквізити SMS, і їх же можна побачити на їх сайті.
Банку так не підходить — треба «першоджерело».
Іду в касу, сплачую 25 грн комісії за поповнення на 100 грн! Надсилаю в банк. Минає доба — оплата неможлива. Звертаюсь до підтримки. Десь через пів години звітують — все додано.
Вводжу ЄДРПОУ — нема. Скаржусь.
Сьогодні лист — «можете сплачувати». Нема! Видалив і перевстановив додаток — нема такого ЄДРПОУ.
Шукаю за назвою — знаходить іншу юр особу з іншими реквізитами.
Отже питання — 1)нахіба було видаляти те що працювало і не змінювалося?!
2) коли це скінчиться?!
3) хто придумав, що офіційний сайт — не є першоджерелом?
Нам шкода, що дана ситуація склала у Вас негативне враження про роботу нашого банку. Ми бажаємо розібратися детальніше у ситуації та після детальної перевірки неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
Ми провели перевірку та дізналися, що попередній шаблон було відключено у зв’язку зі зміною постачальника даного сервісу. На даний момент, у застосунку ПУМБ Online вказані коректні реквізити для оплати. Звертаємо Вашу увагу, що перевірити та порівняти реквізити Ви можете на сайті інтернет провайдеру: https://fregat.com/subscription-and-payment/payments/portmone/