Не видали грощі з власної картки
- Недорого Отзывы
- 8 січня 2024, 12:56
В Украине гривна, банк не обязан в кассе валюту хранить
- Aa0979002626
- 11 січня 2024, 10:50
Наивные люди. Банк создан вообще не для того, что бы вам деньги возвращать!!!
Рекомендую читать книжки, в частности итальянскую книжку «Приключение Пиноккио, история деревянной куклы» по русски- «… приключение Буратино» А.Толстого.
- SergeyNina
- 8 січня 2024, 17:51
Автор. Сразу как в отделене заходишь и спрашиваешь есть ли нужная сумма потом очередь стоять надо. Валюта в дефиците во многих отделениях всех банков. А лучше через суппорт забронировать заранее или в приложении
- DearClient
- 9 січня 2024, 13:56
«Валюту можна отримати після отримання від банку повідомлення щодо візиту у відділення.» это не правда, у меня была ситуация, когда я пришел на отделение заказав валюту за два дня, и её не оказалось на отделении, так как не завезли валюты. Так что бронируй не бронируй через приложение, а результат один стоишь в очереди, потому-что тебе никто на кассе не скажет, что им не завезли валюты пока не дойдет твоя очередь. Если скажешь что нет валюты то вся очередь разбежится, а так можно предложить выдать в гривне, что есть плюсом для банка, особенно когда стоишь полчаса или час и желания в след раз приходить становится меньше.
- SergeyNina
- 8 січня 2024, 17:54
Пумб респект что мне хоть до нового года давал выбирать купюры из кучи того что принесли люди. И выдача всегда норм купюрами у них
- Aa0979002626
- 11 січня 2024, 10:44
Шановні відвідувачі!!! про що ви сперечаєтеся? ваші гроші банк повинен видавати за першою вимогою!!!, без обмежень у сумі готівки та якості…
Сміхотворна ситуація, банк приймає валюту яка йому подовається, а видає громадянам тільки ту, яка йому не потрібна! Самі банки створили ситуацію з валютою, а зараз не знають, що з цим робити, але я впевнений, що вас ой. як красиво обходили та умовляли, що ви розмістили свої грошикі на депозит або на картку…
До речі, не рекомендую цей банк ПУМБ!!, у мене є більше інформації, яка вам буде шокуючою.
PLN | 9.7 | 10.2 |
Відстояв, щоб почути, що видача валюти тільки за попереднім замовленням. На питання де я можу попередньо ознайомитися з такими обмеженнями, щоб не йти у відділення і не стояти півгодини у черзі, відповіли, що це внутрішнє розпорядження.
Тобто я довірив банку зберігання моїх грошей, прийшов у відділення, коли мені знадобилася готівка, а мені готівку просто не дали!
Тобто я можу отримати власні ж грощі тільки коли банк вирішить, що він може це зробити.
Відмічу, що це не обмін валют, це зняття власних коштів, які вже були на картці!
Варіанти мені запропонували наступні: звернутися до адміністратора (щоб ще раз розповісти те саме), зняти у гривні (у гривні я можу зняти і в банкоматі без черги), подати заявку на валюту (щоб ще раз потім стояти у черзі).
Я обрав варіант вивести залишки грошей з бунку ПУМБ і більше ніколи не користуватися його послугами.
От і думайте, наче довіряєш грощі серйозному банку з довгою історією, а отримати їх при необхідності не можеш.
Видача готівкової валюти на суму від 500 до 9000 USD/EUR відбувається за умови попереднього бронювання у додатку ПУМБ Online. Для замовлення готівкової валюти необхідно перейти в меню «Більше» — «Додаткові послуги», після чого обрати «Замовити готівкову валюту», зазначити потрібну суму та валюту для замовлення, обрати відділення та зручну дату для купівлі валюти і сплатити комісію. Валюту можна отримати після отримання від банку повідомлення щодо візиту у відділення.
Просимо надіслати в особисті повідомлення Ваші ПІБ, фінансовий номер телефону, а також адресу відділення і дату звернення до нього, щоб ми могли розібратися в ситуації та врахувати Ваш досвід для покращення сервісу.