Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Bravo2023 24 січня 2023, 19:29
В цьому відділені почувакєшься себе як вдома, всі знають тебе і всіх знаешь ти. Ніколи не скажуть «ми не можемо допомогти», завжди знайдуть якись варіант. Дякую!
25 січня 2023, 14:09
malov 24 січня 2023, 16:49
Завжди з задоволенням користуюсь послугами відділення банку ПУМБ у своєму місті. Професійні та привітні співробітники компетентно вирішують мої питання.
25 січня 2023, 14:09
Дякуємо Вам за відгук! Працюємо для наших клієнтів.
Велика подяка керівництву і спеціалістам Банку за якісне обслуговування, теплий прийом, гарні умови!!! Приходячи у відділення банку, таке враження, що прийшов додому до своїх рідних!!! Відділення знаходиться за адресою м.Біла Церква Ярослава Мудрого 42.
Буду рекомендувати банк своїм рідним!
24 січня 2023, 15:59
karinchik17 24 січня 2023, 12:47
Відділення за адресою: Київ, вул. Васильківська, 34
Дуже вдячна керівництву відділення ПУМБ за адресою Васильківська 34, за вдало підібраний персонал. Дівчата завжди привітні і допомагають в будь якому питанні!
24 січня 2023, 13:44
valutafinance 24 січня 2023, 11:04
Відділення за адресою: Київ, бул. Лесі Українки, 24
Банк залокировал все карты, мы из Мариуполя.
И предложил вот, что сначала, чтобы закрыть кредиты и вернуть нам деньги, но потом пишет иное:
Ответ банка сейчас:. Якщо Клієнт НЕ може надати документи, що підтверджують джерела походження коштів та пояснення, то розблокування рахунків неможливе. Власні кошти клієнт може переказати на свій рахунок в іншому банку тільки у випадку припинення ділових відносин з банком.
У подальшому з Вами зв’яжуться для ініцінування процесу закриття рахунків та перерахуванні коштів на рахунок в інший банк України. Очікування може тривати 30 днів.
Доброго дня!
Погасити кредитну картку ви можете.
Для цього необхідно від Вас отримати письмовий запит з вказаням суми, яку потрібно перевести та з якого на який рахунок.
Без підтвердження рахунки можуть бути розблоковані тільки для закриття рахунків.
Для підтвердження джерел Ви можете надати додатково документи членів сім'ї, а саме: чоловіка / дружини / дітей / батьків, рідних братів (сестер), рідних бабусь, дідусів при наявності документів, що підтверджують родинні звкатег
Потом пишут иное:

Ответ банка: Повідомляємо, що у відділенні банку можна провести такі перекази:

Переказ коштів на спеціальний рахунок НБУ для збору коштів на підтримку ЗСУ та/або рахунки КМУ, міністерств та інших державних органів України;

Переказ коштів на рахунки ЗСУ та спеціальний рахунок, відкритий НБУ для збору коштів на підтримку ЗСУ або поточний рахунок Міністерства соціальної політики України, відкритий в НБУ для благодійної допомоги та забезпечення підтримки найуразливіших категорій населення.

Переказ коштів для придбання ОВДП «Військові облігації».

Переказ коштів для сплати комісій за депозитарні послуги Банку.

Переказ коштів з заблокованих рахунків клієнта на погашення заборгованості по кредитним договорам клієнта.

Для цього потрібно вказати суму яку необхідно списати на погашення простроченої заборгованості та з якого рахунку.
Дякуємо за звернення! Завжди раді допомогти
24 січня 2023, 13:48
Вітаємо! За Вашим зверненням було погоджено переказ коштів на кредитну картку, а також направлено документи, отримані від Вас, на ДФМ.
Дмитрий Давыдов 24 січня 2023, 10:07
Я уже писал отзыв! Сказали что проверят. Ни ответа, ни привета. Неделя прошла и до сих пор хотят денег! С вами что, судиться или как?! Да ещё в такое не простое время! МОШЕННИКИ ДОЛБАННЫЕ!!! Я ВАМ НИЧЕГО НЕ ДОЛЖЕН!!! ЗАТО ВЫ МНЕ ДОЛЖНЫ ЗА МОРАЛЬНЫЙ УЩЕРБ!!!
24 січня 2023, 10:57
Вітаємо! Відповідь Вам була надана у той же день. Дублюємо:
«Ваш номер телефону підв'язаний до іншого клієнта. Вам потрібно звернутися на відділення ПУМБ й написати заяву про виключення номера з систем Банку (Вам нададуть шаблон). Після цього Ваш номер буде виключений із систем Банку.»
Masinia × 23 січня 2023, 19:43
4й рік я з ПУМБ, і за весь цей час найкращих умов серед банків я не знайшла. Я не втрачаю на комісіях при оплаті комуналки, при переказі коштів і поповненні мобільного, а в наш час кожна копійка-це гроші! А ще додатково отримую кешбек, що також є приємною винагородою. Обслуговування у відділеннях легке, зрозуміле- все пояснюють, на все дають відповідь. ДЯКУЮ!
24 січня 2023, 11:01
Slavau 23 січня 2023, 16:43
Відділення за адресою: Київ, вул. Васильківська, 34
Задоволена обслуговуванням і компетентністю співробітників відділення на Васильківський, 34. Все швидко, зрозуміло і тарифи приємно дивують.
24 січня 2023, 11:01
valutafinance 23 січня 2023, 16:42
Відділення за адресою: Київ, бул. Лесі Українки, 24
Банк просить предоставить документы родителей, которых нет в живых, чтобы разблокировать счёт, мы сами из Мариуполя.
Ждём ответа на почту, отправили уже 5 писем, пишем сюда потому что здесь читают точно.Ботам просьба не писать, так как всю ситуацию вы не знаете, когда попадёте на наше место, взгляды на жизнь поменяются и смелость уйдёт.
24 січня 2023, 11:14
Вітаємо! Перевірили інформацію. Банк Вам відповідь надавав. Перевірте, будь ласка, пошту. Можливо, листи потрапили в папку «спам».
Andro9910 23 січня 2023, 15:50
Відділення за адресою: Київ, вул. Васильківська, 34
Дякую банку ПУМБ, а особливо відділенню, яке заходиться в місті Київ по вулиці Васильківська 34, та всім його співробітникам, за дуже добре та людське ставлення до мене як до клієнта банка.Обслуговуюсь в банку як ФОП,і як фізична особа.Завжди в цьому відділенні компетентно вирішують будь які питання пов‘язанні з моєю фінансовою діяльністю.
24 січня 2023, 10:59
Dima Diachenko 22 січня 2023, 22:28
Розкішний аплікейшен (дуже красивий), класний підхід до клієнта.
23 січня 2023, 13:01
Alena9611 20 січня 2023, 17:50
Відділення за адресою: Київ, бул. Перова, 32
Дуже клієнтоорієнтовні працівники.
Замінили картку дуже швидко. Допомогли з додатком. Дуже сподобалось як швидко підтягнулись дані через дію, ніякої бумажної волокити.
А саме дякую менеджеру Юлії.
PUMB 21 січня 2023, 9:41
Вітаємо!

Щиро дякуємо за довіру за теплий відгук про роботу нашої колеги. Ми неодмінно передамо Юлії Вашу подяку.
22 січня 2023, 17:55
Відгук не зарахований (на 22.01.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
З усіх банків у нашому місті банк ПУМБ, за адресою Я.Мудрого 42, став банком вибору № 1. Завжди привітні співробітники, найкращі тарифи, умови. Працівники допоможуть вирішити будь-які питання, буду рекомендувати всім родичам і сусідам
20 січня 2023, 16:27
22 січня 2023, 17:56
Відгук зарахований (на 26.01.2023).
Користувач надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Найкращий банк для фіз.і юридичних осіб. Кращі умови, тарифи порівняно з іншими банками. Обслуговування на вищому рівні.
Тільки не зрозуміла комісія за поповнення рахунку монетами від 100 штук. Це ж офіційні монети НБУ, які ввели в обіг, що з ними не так?
20 січня 2023, 16:26
Вітаємо!
Дякуємо Вам за відгук! Працюємо для наших клієнтів. Оплата здійснюється згідно тарифів банку.
LiudmylaKkk 20 січня 2023, 8:53
Відділення за адресою: Київ, пр-т Оболонський, 22-В
Користуюсь послугами банку вже декілька років, маю декілька карток. Коли звертаюсь за допомогою у відділення до дівчат — завжди допомагають і підсказують, дуже приємне спілкування. Запропонували оплачувати комуналку через ПУМБ, допомогли завести квитанції і оплатити перший раз. Дякую дівчаткам з відділення на Оболонському 22В за постійну допомогу і розуміння клієнтів.
20 січня 2023, 13:35
Дмитро Вовкогон 20 січня 2023, 8:53
Дуже ввiчливе обслуговування, приэмно вiдвiдувати вiддiлення. ДЯКУЮ
20 січня 2023, 13:35
22 січня 2023, 17:57
Відгук не зарахований (на 22.01.2023).
valutafinance 19 січня 2023, 13:57
сайте facty.ua написано юристами:
На какие счета нельзя наложить арест

Например, при оформлении кредита в банке клиент обязуется выполнять условия договора и оплачивать тело кредита вместе с комиссиями и процентами за пользование.
В случае нарушения условий банк может обратиться в суд, к государственному или частному исполнителю, которые арестовывают средства.
В то же время не подлежат аресту деньги, находящиеся на счетах со специальным режимом использования и других счетах, обращение взыскания на которые запрещено законом.
То есть банк не имеет права арестовывать:

зарплатные счета;

пенсионные счета;

карты для выплат стипендии;

счета для выплат социальной помощи и других соцвыплат;

карты на выплату средств на детей.

Такие банковские счета считаются картами для целевого назначения, поэтому арестовывать их нельзя.

Вы заблокировали зарплатный счет и кредитный и соц.счет є-підтримку, по которому мы обязаны выполнять свои обязательства.

Если мы не можем прийти к компромиссу давайте расторгнем отношения в плане обслуживания и переведём деньги в другой банк?

Жду ответа!!!
PUMB 20 січня 2023, 17:56
Любов, вітаємо!
Наразі ми займаємося розглядом Вашого питання. Наші колеги зв'язувалися з Вами та проводили консультацію щодо подальших дій.
Рекомендуємо видалити персональні дані з Вашого відгуку, їх не можна розповсюджувати в мережі задля безпеки.
66217826 18 січня 2023, 18:34
Много лет работаю бухгалтером. И для меня очень важно было терпение, понимание и отзывчивость сотрудников отделения, в котором обслуживается моя организация. В данном случае я хочу выразить благодарность всем сотрудникам киевского отделения № 19 банка ПУМБ на Оболонской Набережной, 15. И это не только мое мнение. Коллеги, которым я рекомендовала это отделение также выражают благодарность сотрудникам и руководству за безупречную готовность помогать, за то, что ценят каждого клиента.
Спасибо всем огромное!
19 січня 2023, 10:04
20 січня 2023, 19:07
Отзыв не засчитан (на 20.01.2023).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Natalyakk7 18 січня 2023, 17:54
Працюємо з ПУМБом вже дуже давно. Обслуговуємось як юридичні особи, так і фізичні. Всі питання вирішуються дуже швидко. Дуже приємно працювати з ПУМБом і особливо із співробітниками відділення № 19.

Дякуємо за Вашу працю!
19 січня 2023, 10:04
Sergij12 18 січня 2023, 17:05
Прийшов у відділення, чудові фахівці, швидко, комфортно
18 січня 2023, 17:32
Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Працюємо для наших клієнтів.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝