Блокування рахунку

17 грудня мені заблокували рахунок, після надходження на картку 10475 грн, ці гроші я очікував, так як продавав криптовалюту.Людина написала заяву шо я шахрай і хоче повернути ці кошти, оплата тоді була від 3-го лиця, я вже поскаржився на криптобіржі на це.На карті залишились гроші, які потрібні мені для особистого використання, заяву до кіберполіціі я вже написав,її номер 339393.Не рекомендую цей банк, так як блокують рахунки не розібравшись у ситуації, мені інтересно людина яка залишала на мене скаргу надала якісь докази?

Якщо ви поважаєте своїх клієнтів, вирішіть будь ласка це питання.
ПУМБ
Вітаємо!

Нам дуже прикро, що ця ситуація негативно вплинула на Ваше враження про співпрацю з банком. Надішліть, будь ласка, Ваше ПІБ та фінансовий номер телефону у приватні повідомлення аби у нас була можливість перевірити всі деталі. Після проведення перевірки ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.

Lolik1837
Lolik1837
21 грудня 2023, 5:23
Автор, за торговлю криптой вас рано или поздно заблокирует ЛЮБОЙ банк, а не только ПУМБ .

Поэтому непонятно в чем ваши претензии к банку.

П. С. Почитайте на этом сайте отзывы. Тут практически о каждом банке криптоделяги пишут жалобы о блокировке за крипту
21 грудня 2023, 9:09
Не рекомендуєш банк чому саме?

ти займався незареєстрованим бізнесом, ще й потрапив до якоїсь афери з шахрайством
Вже тільки за перше банк має повне право заблокувати твій рахунок, а тим більш у випадку шахрайства
30 грудня 2023, 19:11
Незареєстрованим бізнес — криптовалюта вау)
Добре, а є якийсь захист від держави (за ці віртуальні активи) за що я маю сплачувти податки просто в казну країни?
30 грудня 2023, 19:32
А за що сплачує податки токар чи продавець пиріжків, чи співак, чи виробник горілки?
30 грудня 2023, 21:25
Відсоток податків не оправданий в нашій країні…
30 грудня 2023, 23:34
Ой, розкажи що ти з 2019 року прихильник податків першого варіанта закону про криптовалюти і разом з Чобоняом активно переконував інших невігласів.
Валерка Котовский
Валерка Котовский
21 грудня 2023, 9:40
Именно для таких вот я и написал эту статью :)Как правильно продать криптовалюту