Розорвали договор

Проблема вирішена
zaikkas130808
Без основательно разорвали договор, без разъяснения причины и без разбирательства разорвали договор
ПУМБ
Вітаємо!

Ми передали Ваше звернення на розгляд відповідального спеціаліста. Після отримання вичерпної інформації щодо рахунку ми повернемося до Вас зі зворотнім зв'язком.
Полезный комментарий
PUMB 27 жовтня 2023, 17:41
Вітаємо! Ми надали зворотній зв’язок у приватні повідомлення задля збереження банківської таємниці.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
25 жовтня 2023, 17:10
Торговал криптой p2p?
Хотя я получил письмо от НБУ что разрешено покупать криптовалюту, так что можно сувать это под нос банкам кто воротит нос и не понимает что за платежи, а потом просто писать жалобы.
Часть текста из ответа НБУ:

При цьому дозволяється здійснювати р2р-перекази з рахунків в іноземній валюті, відкритих в банках України, на рахунки, відкриті за межами України у межах щомісячного ліміту в розмірі 100 тис. грн (в еквіваленті), який є спільним для цих операцій та для операцій, що належать до «quasi cash». До таких операцій, зокрема, але не виключно, належать: купівля криптовалют, поповнення електронних гаманців, купівля подарункових сертифікатів, перекази на користь букмекерських компаній, оплата дорожніх чеків (підпункт 9 пункт 14 Постанови № 18)

Возможно они имеют в виду что разрешено покупать криптовалюту за доллары\евро, с счетов валютных. Между банками
PUMB
PUMB