Заблокували ПУМБ, а у відділенні кажуть, що не розблокують!
Вітаємо! Дякуємо за очікування!
Після детальної перевірки ми виявили, що Ваш рахунок був заблокований Департаментом безпеки нашого банку.
Для розблокування рахунку, просимо Вас звернутись до будь-якого відділення нашого банку аби провести ідентифікацію Ваших особистих даних
З переліком працюючих відділень Ви можете ознайомитись на нашому сайті за посиланням: https://about.pumb.ua/map
Сподіваємося, що в майбутньому Ви матимете лише позитивні враження від нашого співробітництва. Бажаємо Вам гарного дня!
PLN | 9.7 | 10.2 |
Ми бажаємо детальніше розібратися в ситуації, що склалася. Для цього просимо надіслати нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ та ІПН. Ми повернемося зі зворотнім зв'язком, щойно отримаємо результати розслідування.