Отдают депозит ветхими долларами 96 года
| PLN | 11.65 | 11.95 |
Ситуация следующая-
Решил снять долларовый депозит в банке пумб. Харьков. Для того чтоб заранее заказать валюту, я обратился на горячую линию в вайбере. Там мне ответили, что заказыввать валюту сейчас не нужно, достаточно обратиться в отделение банка и получить депозит.
Я поехал в банк, 6 отделение, город Харьков. В кассе мне сказали, что вообще-то заказывать надо заранее. Я показал кассиру переписку в вайбере с оператором пумба, который утверждал обратное. В ответ на это, кассир мне сказала что синих долларов нет, есть только белые, так как вы заранее не заказали.Я говорю, давайте я закажу заранее, так как мне нужны синие. Кассир ответила что так не получится, так как синих может не быть вообще, пока она эти не истратит. После этого, я узнаю у кассира о состоянии белого доллара, не ветхий ли он. Кассир меня заверила, что доллар не ветхий.
И после оформления снятия депозита, выдает мне доллары ветхие и 96 года все, в то время как 96 года и ветхие в большинстве обменок не принимают. Я прошу поменять на другие, на что получаю отказ, с обьяснением, что у нее все такие, и выбирать она не будет. Я предлагаю в этом случае отменить операцию, чтоб я снял в другом банке. На это предложение кассир отвечает отказом, предлагая купить у меня этот доллар, или положить на карту, но в этом случае при снятии будет комиссия. А без комиссии я смогу снять только через полтора месяца. Я вынужден был согласиться на эти издевательские условия. Я хочу отметить, что в других банках депозиты выдают синим новым долларом, тем самым показывая уважение и клиентоориентированность.
Никому не советую иметь дело с этим отвратительным банком.
Нам прикро, що обслуговування у відділенні нашого банку викликало негативні емоції. Ми бажаємо розібратися у ситуації та перевірити коректність дій нашого фахівця. Після отримання результатів перевірки, ми неодмінно надамо Вам зворотній зв'язок.
За результатами нашої перевірки ми дізналися, що 19.06 о 15:44 Ви звернулися до каси для зняття валюти. Перед видачою готівки, касир попередила, що в наявності в касі на той момент були лише «білі» долари і Ви підтвердили операцію. Видана готівка була у відмінному стані, без ознак зношення. Тобто не потребували процедури інкасо в разі обміну.
Після отримання готівки, Ви наполягали на відміні операції через рік випуску купюр. Проте операцію видачі готівки відмінити неможливо. Тому касир запропонувала виконати операцію поповнення рахунку і перед наступним зверненням зробити попереднє оформлення.
Відповідно до ДКБО, зняття валюти з рахунку без комісії можливе при умові, що на всіх рахунках для особистих виплат та депозитних рахунках клієнтів USD, за минулий календарний місяць був щоденний позитивний залишок не менше ніж 500 USD. Саме тому, після поповнення коштів їх можна буде зняти без комісії через повний календарний місяць.
Нам дуже шкода, що у Вас лишилось негативне враження про нашу роботу. Проте Національний Банк України не обмежує проведення операцій з доларами США 1996 року випуску. Це означає, що усі банкноти без ознак підробки чи значного пошкодження приймаються в касах банка без жодних обмежень щодо року випуску банкнот (окрім тих, що вилучені іноземною державою з обігу після дати, оголошеної банком-емітентом відповідної валюти) та їх номіналу.