ПУМБ збільшує тіло кредита і незрозумілі відсотки
Добрий день,консультант підтримки Вероніка уже мені роз’яснила, що це відсотки за лютий, березень та квітень, але ж все одно по сумі видно,що є якісь незрозумілі цифри включені, бо арифметика не пляше. Я лише один місяць пропустила по сплаті, а мені вже 4500 накинули. Ну таке.
Вчіть що таке пільговий період та як нараховуються % по кредиту?)
Вчіть,що таке тіло кредиту
Так ви не знаєте як рахують % по кредиту, то що ви пишете?
Ну от завтра я поїду у відділок з ручкою, бумажкою і калькулятором і будем там разом з тобою рахувати
Була сьогодні у відділку розкажу вам як вони рахують, значить у березні не внесла об.платіж і вони мені його додали до тіла кредиту. Об.платіж-це %банку за користування+%на погашення тіла, а тут вийшло, що замість %за користування +0 на тіло,мені в тіло запхали %за користування і не зарахований %за тіло додали до тіла. І кажуть,що це ок. Внесла я всю суму,яку мені станом на сьогодні порахував банк і порізали карту, сказали,що можу прийти через 45 днів за довідкою про закриття рахунку. А в додатку стан це 32тис+доступно і 2600 ''власні кошти'' , які фахівець мені сказала,що це не власні-це проценти. Короче банк з прівєтом, може комусь такий розрахунок це ок, але мені ні, вибачайте. На кінець лютого мала -29956/ у лютому об.пл.був внесений/, а 5 квітня вже винна -34618 і об.платіж щось 3610 був, ото якби не внесла то у травні вже скільки була би винна по такому розрахунку? Це капець, капець. Я звісно дякую банку,що коли у мене була нагальна потреба мені швидко погодили, але такі санкції за несплату об.платежу це занадто багато.
Natalie87, прежде чем жалобы писать, поучите проценты, а так же почитайте внимательней договор. А в договоре четко написано, что если вы не платите свои долги в льготный период, то вы платите проценты НЕ за один последний месяц, а с того момента, когда взяли деньги.
То есть, если вы взяли 1 июля 30000гривен, то до 31 августа отдадите эти 30 тысяч то ни копейки не переплатите, но если вы НЕ оплатили в льготный период — то вам насчитают 30 тысяч +4 % за июль, то есть уже выходит 31200, потом за август насчитают 31200 +4% то есть уже 32448 гривен. Но НИКАК не 3197, которые вы насчитали. И потом, раз вы не заплатите до конца сентября, то будет 32448 +4%=33745 и плюс еще и какие то там штрафы могут насчитать, раз вы даже минимальный платеж не удосужились сделать за все это время
Так, что прежде чем жаловаться, как вас «обманули» — сходите в школу и подучите проценты, а ГЛАВНОЕ — читайте договор и укладывайтесь в льготный период. И НЕ ПЕРЕПЛАТИТЕ НИ КОПЕЙКИ.
Я много лет пользуюсь ПУМБ. Множество раз брал деньги с кредитной карты, всегда отдаю в льготный период и пользование кредитными деньгами мне обходится 0 гривен 0 копеек. Рассчитываюсь за коммуналку ТОЛЬКО картами ПУМБ, только он дает кешбек от 2 ло 5 % на коммунальные
Только ПУМБ давал по акции на 3 месяца бесплатно кредитные деньги. Люди (и я тоже) под 0 снимали кредитные деньги и клали их на депозит на 3 месяца. Какой еще банк так делал?
Это лично ваши про
Это лично ваши про
За три місяці по вашому розрахунку процентів 33745, а ПУМБ 34534
«Ну правильно, я те саме і писала: 31200 має бути, аж ніяк ні 31960, звідки цифра у 760 грн +ця цифра занесена у тіло За три місяці по вашому розрахунку процентів 33745, а ПУМБ 34534»
я в своем посте выше уже написал — вполне возможно, что это какой то штраф насчитали, за то, что несколько месяцев не платили даже минимальный платеж
До мене дійшло накінець-то, ПУМБ все вірно нараховував, і мій відгук-це мій прорахунок, бо я була впевнена, що мій ліміт 30 тисяч, уже пригадала, що у мене ліміт встановлено 32 тисячі. Дуже перепрошую у банку ПУМБ і працівників які мені намагались донести,що тіло кредиту вірне, мій відгук абсолютно не відповідає дійсності і всі нарахування вірні. Ще раз приношу свої вибачення, охопила мене паніка і вже холодний розсудок повернувся лиш коли закрила кредит і знову намагалась порахувати звідки та 1960грн понад 30тис взялася, і тоді вже зрозуміла що ліміт і не 30 був, а 32, і використано не 29, а 31
PLN | 9.7 | 10.2 |
Нам прикро, що користування кредитною карткою залишило у Вас негативні емоції. Ми бажаємо розібратися у ситуації та надати Вам роз'яснення стосовно нарахування відсотків за користування кредитними коштами. Напишіть будь ласка нам у приватні повідомлення Ваше ПІБ та фінансовий номер телефону, ми переглянемо деталі по Вашій анкеті.