Банк не тільки НЕ працює 23/7, він взагалі працює як банк з 90-х
В *** банк який виправдовується відсилкою до цього терміну. Моно і Кредо проводять перекази протягом декількох годин. Навіть у вихідні.
В мене давно було бажання закрити рахунок у ПУМБ тому шо крім мажливості швидкого обнала від більше ніякої особливої користі не має. Дякую що допоміг мені зробити цей крок.
Це я взагалі-то зайшов написати що банк таки провів платіж у вечорі суботи. Ну типу похвалити що банк ще не зовсім дно і не треба чекати ранка понеділка, як це було наприклад в ОТП ще десять років тому.
Дякую службі підтримки що допомогла мені вирішити питання що стояло переді мною останні роки: наче і непоганий банк але все робить через одне місце. То кешбек запхає у вайбер при тому що є веб-сайт і свій застосунок. То оплату частинами зробить так що не розумієш скількитобі платити і постійно попадаєш на додаткові комісії які чомусь не показуються в застосунку.
Для обнала в мене тепер інші банки, бувай.
Для обнала в мене тепер інші банки, бувай.
Ты ж ы теме про щманябанк пел, что клиентам мобильного банку нал не нужен, теперь ты обналом решил заняться? Я сколько сэпом кидал на пумб, в течении 20 мин доходило в операционное время. Надо с нормального банка слать деньги, а не хз с чего
Пхах, я при тобі поклявся що ніколи в житті не буду мати більше 200 гривень в кармані?
Навіть до 24/02 не раз і не два були потрібні суми готівкою в десять чи більше тисяч гривень. Ти пропонуєш мені стояти і дрочитись з карткою Монобанка знімаючи по 200−500 гривень за операцію?
Я відкрив рахунок в ПУМБ саме для того щоб легко зняти готівку якщо вона буде мені потрібна. Ніколи цього не скривав і навпаки писав як рекомендацію тим хто нив що незручно знімати готівку в Монобанку. Була надія на інші плюшки, але вони з‘являються так повільно що оцінять їх хіба що мої онуки.
Клиентам «цифрового банка» не нужно столько наличности, тем более там дается 50К в месяц бесплатного снятия «зарплатных денег» и бесплатное п2п. Если у тебя лимиты исчерпаны, и надо куча нала, значит ты занимаешься обналом черного кэша или дропом работаешь или крипты, с которых налоги неуплачены
Данілич, тобі приносить радість знімати 50К по 200−500 гривень? То чому ти не маєш рахунка в цьому чудовому банку?
Наxpeна мне те несчастные 50к? я пошел в кассу, где 100к в день можно спокойно снять, не напрягаясь
Обнальщики с моно расстроились что цифровой банк не дает нал снимать удобно
Обнальщики с моно расстроились что цифровой банк не дает нал снимать удобно
Чувак, на дворі 2023 рік, яке операційне время?
Тим більш що з 2020 року СЕП працює майже цілодобово і тільки тупізна керівників банку пояснює те що банк досі проводить платежі кілька діб, а баланс по кредитній картці оновлює о півночі (добре що хоч карту перестали блокувати в застосунку).
Звісно не все гівно в ПУМБ. Наприклад закриття рахунку займає лише 3−5 хвилин.
PLN | 9.7 | 10.2 |
22:30 гроші все ще «не прийшли» на рахунок ПУМБ.
Згідно Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні», міжбанківські перекази можуть зараховуватися в термін до 3-х робочих днів. Якщо сума не зарахована впродовж цього терміну, рекомендуємо уточнити статус операції у банку-відправника та повідомити нам в особисті повідомлення суму переказу для перевірки надходження.