Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банку під силу

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
AND5 8 січня 2023, 15:37
Будь ласка, відображайте актуальний курс валют за розрахунками картками у застосунку «ПУМБ Online» — базове, що є у кожного банку, у вас досі нема, чому? — питання риторичне.
Створіть можливість перевипускати наявну платіжну картку у застосунку, чи хоча б оновлюйте її термін в автоматичному порядку. Кому треба пластик — той прийде за ним у відділення. Не треба нісенітниць з тими додатковими картками. Є один рахунок — є одна картка до нього, усе інше бухгалтерський спам.
ПУМБ
Відповідь банку
PUMB 9 січня 2023, 11:08
Вітаємо!

У ПУМБ Online відображається курс, що використовується при обміні валюти в додатку (Платежі — Обмін валют) і відрізняється від курсу для розрахунків. При оплаті гривневою карткою у валютах, відмінних від долара, використовується подвійна конвертація: гривня конвертується у долар за комерційним курсом ПУМБ, розміщеним на нашому офіційному сайті pumb.ua, а долар конвертується у валюту оплати за курсом Visa чи MasterCard, що залежить від типу картки і розміщується на офіційних сайтах цих платіжних систем.

Після завершення терміну дії пластику клієнт може і надалі розпоряджатися рахунком у ПУМБ Online, здійснюючи поповнення рахунку, перекази, обмін валют, оплати послуг та управління депозитами. За бажанням клієнти можуть розширити можливості і відкрити в додатку віртуальну картку з повноцінним номером картки, терміном дії та CVV-кодом. Це дозволяє виконувати інтернет-покупки, перекази та безготівкові оплати, що вимагають введення реквізитів картки, без випуску реального пластику.

Клієнти, що мають діючу пластикову картку, можуть прив'язати її до електронного гаманця і успішно розраховуватися з використанням гаманця навіть після завершення терміну дії пластику. Для зручності наших клієнтів термін дії пластикових карток, що закінчувався у лютому 2022 р. і пізніше, подовжено до 31 березня 2023 р. включно.

Коментарі - 3

+
0
natashaGra
natashaGra
9 січня 2023, 10:11
#
Потому что они ничего до конца сделать нормально не могут. И здесь наверняка напишут тапните 5 раз по экрану смартфона
+
0
Danilich
Danilich
9 січня 2023, 10:37
#
Их прогу вообще надо похоронить, и написать с 0 на нормальном финтехе. Я подозреваю, что там либо все нормальные разработчики уволились либо финансирование разработки клиентских приложений зажато по-максимуму
+
+15
AND5
AND5
9 січня 2023, 14:36
#
Гадаєте, це те, чого прагнуть почути користувачі вашими послугами, зокрема застосунком?
Для чого клієнту банку треба знати ось той бухгалтерський спам, описаний у наданій Вами відповіді?
Користувач «ПУМБ Online» має відкрити застосунок і чітко зрозуміти курс валют по карткам, все. Курсу валют по операціям з платіжним картам ні у застосунку, ні на вашому веб-сайті нема. Вочевидь, нема його там зумисне.

Щодо прострочених платіжних карток, будь ласка, клієнти банку не мають бажання «розширювати можливості» шляхом відкриття додаткових дублюючих віртуальних карток, не перевантажуйте людей ось цим безглуздям. Є один рахунок — є одна картка до нього. Оновлюйте її термін дії як годиться.
Поради користуватися карткою, яка фактично є простроченою — так собі. Вочевидь, треба нагадати, що прострочену картку неможливо додати до електронного гаманця, як і нема можливості розрахуватися простроченою карткою у мережі інтернет. Форма заповнення платіжних даних не дозволяє вказати карту з терміном що минув.

Схоже на якийсь курс просвітницва для відповідального працівника банку. Доводиться роз’яснювати речі, які доступні навіть підліткам. Виходить, що або працівник ПУМБ не володіє базовими знаннями, або це таке собі ординарне ставлення до своїх клієнтів, на жаль.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в ПУМБ

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.7 45.3
PLN 10.1 10.6
USD 41.1 41.6
Всі курси банку

Курс валют в ПУМБ

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.7 45.3
PLN 10.1 10.6
USD 41.1 41.6
Всі курси банку