Дають недостовірну інформацію клієнтам

На гарячій лінії співробітник дав неправдиву інформацію щодо конвертації при знятті готівки за кордоном. Зокрема наголосив, що для гривневих карт краще відкрити карту VISA, оскільки там немає подвійної конвертації, а карта Mastercard має подвійну конвертацію.
Об'їздив декілька відділень поки знайшов пластик VISA, оскільки всюди в наявності був тільки Mastercard.
Коли зняв кошти закордоном, то виявилось, що VISA також має подвійну конвертацію.
Декілька разів телефонував на гарячу лінію. Всі працівники відповідали по різному. Хтось каже є подвійна конвертація, хтось каже нема. Сміх тай годі)))
Зафіксував скаргу. Через два дні зателефонували і підтвердили, що все-таки є подвійна конвертація на карті VISA.
Шкода, що став клієнтом Пумб. І шкода, що працівники не знають інформації по своїх продуктах.
ПУМБ
Вітаємо!

Нам дуже прикро, що склалася дана ситуація.Ми проведемо роботу з співробітниками щоб в майбутньому таких ситуацій не виникало.
Дякуємо.

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Дають недостовірну інформацію клієнтам