Найгірший банк в Україні
- Nataliia6219
- 11 серпня 2022, 10:50
Дата останнього платежу 10.08.2022
Суму до повного погашення я дивилася в онлайн додатку вашого банку. Я повністю закрила кредит і поклала більше, вільних моїх власних коштів на картці залишалося більше 900 грн, сьогодні зранку їх залишилося 221 грн, хоча я заблокувала картку, і оператор сказав ніяких списань не має бути
Куди зникли 700 грн ніхто не знає
Ще раніше зняли близько 1,5к теж хто за що, карткою я не користувалася останні пів року точно
Наталія Віталіївна, Ви оплатили суму до повного погашення кредитної картки вона включає в себе використаний кредитний ліміт, комісію та відсотки, так як платежі вносились несвоєчасно одразу списалася комісія та відсотки за минулий період. Кошти які Ви внесли непотрібно знімати 30 числа відбудеться списання комісії та відсотків за поточний місяць. В системі ми бачимо, що до повного погашення Вам потрібно доплатити 0,01 коп. Також повідомляємо, що Ви можете отримати виписку про рух коштів та списання по картці в чаті ПУМБ онлайн.
PLN | 9.7 | 10.2 |
Щоб розібратися в ситуації будь ласка уточніть дату внесення платежу та де і коли Ви дізнавалися суму до повного погашення.