Немає відповіді по заявці на відшкодування через фонд гарантування вкладів
| PLN | 11.65 | 11.95 |
Спілкувався з оператором Валерія (6200). Не отримав жодної корисної інформації щодо розʼязання свого питання.
Не рекомендую користуватись функцією повернення вкладів через ПУМБ.
В процесі обробки заявки стався технічний, щоб отримати виплату подайте заявку повторно або зверніться до найближчого відділення ПУМБ.
Ігор, ми детально розібралися в ситуації, що склалася.
Бачимо, що Ви надіслали заявку на відшкодування коштів з банку, що ліквідовано понад 3 роки тому. Зазвичай клієнтам таких банків необхідно актуалізувати персональні дані безпосередньо в Фонді Гарантування Вкладів.
Але проаналізувавши Вашу заявку, ми вирішили внести зміни та покращити процес здійснення виплат по Online-заявкам, зробити здійснення виплат відшкодувань там, де це можливо без актуалізації в ФГВФО, навіть якщо у клієнта є виплата і по банку, перед отриманням якої спочатку потрібно звертатись до Фонду. Виплата по Вашій заявці вже зарахована на Ваш рахунок.
Крім того, ми виявили технічну помилку, через яку Ви не отримали своєчасно сповіщення про статус розгляду Вашої заявки. Зазвичай наші клієнти отримують інформацію про статус протягом 1−2 днів. Наразі над цим питанням ми працюємо та технічна помилка буде виправлена на цьому тижні. Щиро дякуємо, що звернули нашу увагу це!