Проблема вирішена
Vklad4ik
07.05.2022 мною, як клієнтом банку ПУМБ, через мобільний додаток ПУМБ online був здійснений платіж за спожиту електроенергію до ТОВ «Запоріжжяелектропостачання», про що свідчать квитанції отримані від банку (№ 133664568, № 133664769). Станом на теперішній час — на 20.05.2022 кошти до отримувача (ТОВ «Запоріжжяелектропостачання») не надійшли. Як наслідок, я є боржником електричної енергії з вини банку та ризикую залишитися без електропостачання. Скарга стосовно зазначеного питання була залишена і на сайті ПУМБ ще 14.05.2022, але банк на дану скаргу не відреагував. Прошу сприяти вирішенню викладеної проблемної ситуації із забезпечення отримання ТОВ «Запоріжжяелектропостачання» сплачених мною коштів.

Lolik1837
Lolik1837
20 травня 2022, 19:12
Я уже поднимал вопросы о крайне неудобной оплате за коммунальные в ПУМБ. , Но вы,
Vklad4ik, можете быть спокойны — деньги ваши дошли, просто у ПУМБа дурацкое обновление состояние счета- только через месяц в шаблонах ПУМБа можно увидеть , что платеж прошел . А вообще жалобы оплаты коммунальных в ПУМБе доходят уже до сотен. И самое паршивое- в ПУМБе прикидываются дураками — просят прислать свои данные, скрины платежей, и еще кучу всего. Ты присылаешь все это , а ПУМБ… ложит *** на это и ничего к лучшему не меняется.

А регулярные «выпадения» шаблонов платежей, которые каждый месяц надо вводить заново из-за этого ? А обновления состояния счета аж через месяц ? Но ПУМБу все по фигу . Реакции на улучшение приема коммунальных платежей-ноль
24 травня 2022, 9:17
Велика подяка банку ПУМБ за вирішення проблеми.
Дякую за співпрацю!

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Ненадходження коштів до отримувача за сплату комунальних послуг через мобільний додаток ПУМБ online