Банк продолжает снимать деньги с кредитной карты загоняя ее в минуса.

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Stanislav901
Неуважаемые руководители банка! Вы побили все рекорды по жлобству. Мало того что в такое время ваши коллектора названивают клиента, так вы ещё и проценты снимаете с карты загоняя ее в минуса! Несмотря на сложившиеся трудности я постараюсь рассчитаться и больше с вами не связываться и другим не советую.
ПУМБ
Вітаємо!

Відсоток по кредитних картках нараховується згідно стандартних умов договору. Для зменшення фінансового навантаження на клієнтів ми запровадили кредитні канікули, протягом дії яких платежі розраховані індивідуально і значно зменшені у порівнянні з довоєнним часом. Дана програма дозволяє відтермінувати погашення тіла кредиту.

Окрім того, у разі виникнення протермінованої заборгованості штрафна пеня або відсотки не нараховуються, заборгованість не впливає на кредитну історію. Для зменшення фінансового навантаження в майбутньому, ми рекомендуємо не накопичувати заборгованість і вносити платежі у більшому розмірі, ніж вони розраховані зараз. Якщо ж фінансова ситуація не дозволяє сплачувати щомісячні платежі, клієнт зможе погасити утворену заборгованість пізніше без переплати штрафних санкцій за період дії воєнного стану.

Jokets
Jokets
10 травня 2022, 2:20
А так же забудьте и другие банки ибо везде берут % по кредиту
10 травня 2022, 18:51
Проплаченных ботов не спрашивали. Вы бы представились , молодой человек. А то как-то не гоже «умничать» под постами жалующихся людей «из-за кустов». Народ должен знать таких «героев».
10 травня 2022, 18:48
Тогда ответьте: почему на карте минус если вы «відтерміновуєте» и пеня и проценты не начисляются?
PUMB
PUMB
11 травня 2022, 17:48
Законодавством не передбачене призупинення нарахування банком відсотків за користування кредитними коштами. Канікули — це відтермінування сплати боргу. Проте на період дії воєнного стану у разі прострочення споживачем виконання зобов’язань за договором штрафні санкції не застосовуються.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Банк продолжает снимать деньги с кредитной карты загоняя ее в минуса.