Никакого понимания и оперативности
- Денис Сергеевич
- 15 квітня 2022, 23:27
До сих пор нету ответа в «ближайшее время»
- Денис Сергеевич
- 16 квітня 2022, 15:12
Я же говорю «оперативный банк» до сих пор отвечают😅👎🏻
Шановний Денис Сергійович, як написали Вам в приватних повідомленнях, бачимо що переказ був зроблений на рахунок отримувача в іншому банку, із зазначенням його реквізитів. При переказах на рахунки лімітів немає.
Щоб перевірити інформацію щодо зарахування коштів, просимо надати нам Виписку отримувача.
Ми можемо зателефонувати до Вас завтра, якщо у Вас лишилися питання щодо того яка саме потрібна інформація?
Вітаємо! Ваш платіж на суму 1000 грн було оброблено 10.04.2022 року з номером документу IB88104231. Того ж дня з урахуванням роботи СЕП НБУ в режимі 7 днів на тиждень він був відправлений до банку отримувача.
Успішне зарахування коштів на кореспондентський рахунок банку отримувача підтверджено квитанцією НБУ 10.04.2022р. о 14:48:25. За період з 10.04 до поточної дати запитів від банку отримувача або повернення коштів від банку отримувача не надходило.
PLN | 9.7 | 10.2 |
Пумб мне сказал идти в банк и писать заявление на возврат денег которое будет обрабатываться от 45 до 90 дней. Минимум 45 дней🤦♂️Нахожусь в оккупированном городе, работает (по словам тех поддержки) одно отделение, очередь километровая.
Просто п…
Денис, уточнюємо інформацію по Вашому питанню, відповідь буде надано найближчим часом.
Дякуємо.