Aliexpress
Історія ще не закінчена, але я вже знаю її кінець. 11.11 оплатив покупку телефону на Аліекспресі з картки «Всеможу» приблизно в 15.00. Кошти зняло з поміткою «Зарезервовано». Заходжу на Алікспрес — замовлення підтверджене, але не оплачене. І таймер 24 години, після чого замовлення автоматично анулюється. 12.11 приблизно в 11 ранку дзвоню в службу підтримки ПУМБ — розповідаю ситуацію, і оператор радить мені зробити виписку з свого рахунку й відправити продавцю. Я їй кажу, що це так не працює, та вона більше нічого не радить. Тому я роблю скріншот виписки (на українській, бо функцію зміну мови в додатку ще не винайшли) і відправляю продавцю. Але він просто не перегелядає повідомлення. Залишилось до відміни 1година. Тепер що я бачу в результаті — я беру кредитні кошти в дворової шпани, і прошу цю шпану купити мені товар. Товар вони не купують, десь два дні катаються, потім повертаються і кажуть — ну ми не купили, лише взяли з твоєї позики комісію нам на бензин і шаверму, а все інше ось бери, спробуєш потім ще купити. Тобто саме так я бачу дану ситуацію — дворова шпана кинула ще одного лоха на бабки. Максимально не рекомендую цей банк для любих фінансових операцій крім покупки пачки сигарет в сільпо.
12 листопада 2021, 13:55
Вітаємо! Вдячні Вам, що знайшли час та розповіли нам про дану ситуацію. Хочемо звернути Вашу увагу, що перекази та покупки які здійснені через сторонні сервіси можуть зараховуватися до 3-х робочих днів. Будемо раді перевірити всю інформацію та обов'язково надамо Вам зворотний зв'язок в особистих повідомленнях.
відправити особисте повідомлення банку
| PLN | 11.45 | 11.8 |